Kourtney Kardashian paljasti kaksi asiaa, joiden avulla hän pysyy 54-kiloisena – kolmen lapsen äidin vartaloa ihaillaan valtavasti - Viihde - Ilta-Sanomat

Kourtney Kardashian paljasti kaksi asiaa, joiden avulla hän pysyy 54-kiloisena – kolmen lapsen äidin vartaloa ihaillaan valtavasti

Vegaaninen ruokavalio ja itsehillintä erityisesti ravintoloissa ovat sporttisesta vartalostaan tunnetun Kourtney Kardashianin salaisuus.

Kourtney Kardashian juo aamuisin avokadosmoothieta.

18.5. 20:50

Kourtney Kardashian on tunnettu urheilullisesta olemuksestaan. 155-senttinen megatähti on aiemmin kertonut painavansa noin 54 kiloa.

Daily Mail kertoo, että 42-vuotias kolmen lapsen äiti on nyt jakanut painonhallintavinkkejä omalla POOSH-verkkosivullaan.

Kardashian käy usein ulkona illallisella kumppaninsa Travis Barkerin kanssa. Ravintoloissa herkuttelu ei kuitenkaan näy hänen vartalossaan.

– Vaikein paikka on ruoan tilaaminen, kun menen ravintolaan.

– Mutta kun ruoka saapuu pöytään, olet iloinen siitä, vaikka se olisi vain vihanneskeittoa. Kun se tuodaan eteesi, se maistuu joka tapauksessa hyvältä, Kardashian kirjoittaa.

Hän mainitsee, että ulkona syödessä olisi totta kai mieluisampaa tilata vaikkapa ranskalaisia perunoita ja hampurilainen. Sen sijaan kannattaa kuitenkin pyrkiä tekemään ”järkevä päätös”.

– Kun olet ulkona syömässä, tee parhaasi itsekurisi suhteen ja tilaa jotain terveellistä.

Toinen Kardashianin painonhallintavinkki liittyy kasvisruokailuun.

Kourtney noudattaa kotisivunsa mukaan ”95-prosenttisesti” vegaanista ruokavaliota. Tähti perustelee vegaanista ruokavaliotaan ennen kaikkea sen ympäristöystävällisyydellä, mutta myös positiivisella vaikutuksella hänen kehoonsa.

Aamuisin Kardashianit-tosi-tv-sarjasta tunnettu tähti juo avokado- tai banaanismoothieta. Hän terästää smoothieta usein kasviperäisillä proteiinijauheilla. Herkkupäivinä hän nauttii vegaanista ”kanaa” tai vegaanisia vohveleita.

Kourtney Kardashianilla on kuvapalvelu Instagramissa hurjat 121 miljoonaa seuraajaa. Kardashianien tosi-tv-sarjat ovat myös suunnattoman suosittuja. Ulkonäkö on tunnettujen sisarusten tavaramerkki, jota ihaillaan ympäri maapalloa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?