TikTok-tähti Addison Rae purjehti punaiselle matolle omalaatuisessa juhlapuvussa – yläosa ei jättänyt juuri mitään arvailujen varaan - Viihde - Ilta-Sanomat

TikTok-tähti Addison Rae purjehti punaiselle matolle omalaatuisessa juhlapuvussa – yläosa ei jättänyt juuri mitään arvailujen varaan

Addison Rae käänsi päitä MTV Movie & TV Awards -gaalassa.

17.5. 20:41

Hollywoodissa juhlittiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä MTV Movie & TV Awards -gaalaa, jossa palkittiin elokuvien ja tv:n parhaimmistoa.

Punaisella matolla nähtiin lukuisia tv:stä ja elokuvista tuttuja tähtiä. Kutsuvieraiden joukossa oli myös useita sosiaalisen median suuria tähtiä, kuten TikTok-sensaatio Addison Rae.

Addison Rae osallistui gaalaan mustassa juhlapuvussa, joka jätti sometähden vatsan paljaaksi. Yläosan virkaa toimitti kangassuikale, joka peitti juuri ja juuri tähden rinnat.

TikTok-tähden asuvalinta sai monet palkintogaalaa kotisohvillaan seuranneet tv-katsojat hieraisemaan silmiään.

– Mitä ihmettä hänellä on yllään? Instagramissa hämmästellään.

– Hän on kaunis, mutta tuo asu..

– Kenen mielestä tämä oli hyvä asuvalinta gaalaan?

Amerikkalaismedian mukaan Addison Raen oli pukenut gaalaan julkkisten suosima stylisti Law Roach. Asu on Christopher Esberin mallistosta.

20-vuotias Addison Rae Easterling ponnahti tähdeksi TikTokissa vuonna 2019 tanssivideoillaan. Hänellä on TikTokissa uskomattomat yli 80 miljoonaa seuraajaa.

Syksyllä 2020 talouslehti Forbes uutisoi Addison Raen olevan kovapalkkaisin TikTok-tähti. Hän tienasi vuonna 2019 liki viisi miljoonaa euroa eri yhteistyösopimuksillaan. Hän on sometähteyden ohella luonut uraa laulajana ja näyttelijänä.

Rae on kuvaillut haastatteluissa julkaisseen tanssivideoitaan TikTokissa aluksi omaksi ilokseen. Pian hän rupesi saamaan yhteistyöpyyntöjä eri muusikoilta ja brändeiltä. Hän kertoi helmikuussa Glamour-lehdelle äkillisen menestyksen ja julkisuuden herättäneen paljon kateutta ihmisissä.

– Ihmiset näkevät jonkun menestyvän ja toivovat, että voisinpa olla hänen paikallaan. Se on ymmärrettävää. Olen itsekin ollut siinä tilanteessa, jolloin olen haaveillut, että minun elämäni olisi samanlaista kuin jonkun toisen. Se herättää kateutta ja joskus myös vihaa toisia kohtaan, Rae sanoi Glamourin haastattelussa.

– En voi antaa ilkeiden kommenttien vaikuttaa itseeni. Sellaisia kommentteja kirjoittavat eivät tunne minua oikeasti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?