Ylen iltauutisten uusi ankkuri valloitti tv-katsojien sydämet kertalaakista – some täyttyi ylistyssanoista: ”Toivottavasti on ruudussa jatkossakin!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ylen iltauutisten uusi ankkuri valloitti tv-katsojien sydämet kertalaakista – some täyttyi ylistyssanoista: ”Toivottavasti on ruudussa jatkossakin!”

Kreeta-Maria Kivioja ihastutti tv-katsojat ammattitaidollaan.

Kreeta-Maria Kivioja nousi perjantai-iltana ensimmäistä kertaa luotsaamaan Ylen puoli yhdeksän tv-uutisia.

15.5. 16:20

Ylen puoli yhdeksän tv-uutisissa nähtiin perjantai-iltana uudet kasvot, kun toimittaja Kreeta-Maria Kivioja nousi ensimmäistä kertaa luotsaamaan lähetystä. Kivioja tuli tv-katsojille tutuksi viime kesänä aamu-tv:stä.

Uusi iltauutisten ankkuri voitti tv-yleisön puolelleen heti kerrasta. Twitteriin nousi salamana toinen toistaan kauniimpia ylistysviestejä.

– On hän kyllä mestari, mahtavaa artikulaatiota ja hienoa läsnäoloa! Kiitos paljon ja toivottavasti hän on ruudussa myös jatkossakin!

– Todellakin, erittäin onnistunut ensiesiintyminen.

– Urakiidossa aamutv:stä puoli ysin prime time -uutisiin. Sujuvasanainen, osaava ankkuri saa mahdollisuuden ja käyttää sen. Uutta verta tarvitaan isompiin saappaisiin. Hieno debyytti!

– Uusi tähti on syttynyt uutistaivaalle.

Pitkän linjan uutistenlukija Jussi-Pekka Rantanen ylistää kollegansa debyyttiä Twitterissä.

– Siis tästä lähtien mä tuotan vain lähetyksiä, joissa on tällaiset super-juontajat: Ladies in Red, Rantanen kirjoittaa Twitterissä viitaten Kiviojan lisäksi toimittaja Marjukka Havumäkeen.

Edit klo 17.43: Korjattu jutusta virheellinen tieto siitä, että Rantanen olisi siirtynyt pelkästään tuotantopuolelle. Hän toimii edelleen Ylellä juontajana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?