Big Brotherista häädetty Sanna Ukkola paljastaa: yksi asukkaista oli aivan erilainen kuin hän oli kuvitellut - Viihde - Ilta-Sanomat

Big Brotherista häädetty Sanna Ukkola paljastaa: yksi asukkaista oli aivan erilainen kuin hän oli kuvitellut

Yksityisyyden puute oli Ukkolalle vaikeinta talossa.

12.5. 5:31

Toimittaja Sanna Ukkola häädettiin tiistaina viidentenä asukkaana Nelosen Julkkis Big Brother -ohjelmasta. Ukkola kertoo, ettei talosta lähteminen juurikaan harmittanut, vaikka hän olisikin halunnut jäädä vielä pidemmäksi aikaa.

– Olin sinut molempien vaihtoehtojen kanssa. Olin tehnyt rauhan sen kanssa, että saatan pudota, Ukkola sanoo.

Ukkola kertoo, että talossa koti-ikävä alkoi vaivaamaan ja työasiatkin pyörivät mielessä.

– Kyllä minulla alkoi olla todella ikävä miestäni. Kun soitin hänelle, niin oli ihanaa kuulla hänen äänensä. Minulla on myös kauheasti duunia rästissä, kun en ollut yhtään varautunut olemaan täällä näin kauan. Luulin, että tippuisin ensimmäisenä.

Talossa vaikeinta Ukkolalle oli yksityisyyden puute. Hän kertoo kaivanneensa omaa rauhaa.

– Olen tottunut olemaan aika paljon yksin ja minulle oli haastavaa olla koko ajan muiden ihmisten kanssa. En tiedä näkyikö se televisiossa, mutta vedin muille asukkaille tällaisia meditaatioharjoituksia ihan vain siksi, että voisimme olla hetken hiljaa.

Hän ei lähtisi aivan heti uudestaan mukaan Big Brotheriin.

– Tämä oli henkisesti tosi rankka kokemus, ei mikään huviretki.

Ukkolan mukaan kameroiden läsnäolo unohtui talossa äkkiä, eikä omia tekemisiään tullut kummemmin mietittyä.

– Välillä tuli sellainen järkytys, että apua, mitähän täällä on tullut tehtyä tai sanottua ja entä jos tämä nyt leikataan ulos kontekstista. Mutta mitään sellaista ei tullut tehtyä, mitä jälkikäteen miettisin tai katuisin.

Ukkola tuli talossa toimeen kaikkien kanssa. Joidenkin kanssa oli kuitenkin vaikeampaa löytää yhteistä keskusteltavaa.

– Esimerkiksi urheilijoiden ja viihdepuolen ihmisten kanssa oli osittain eri intressit, eikä ollut ehkä niin paljon yhteistä. Olin kuitenkin yllättynyt siitä, kuinka ihana porukka meillä oli kaikin puolin, aivan ihania ihmisiä.

Välillä talossa oli kuitenkin Ukkolan mukaan vaikeaa saada puheenvuoroa.

– Ihmiset huutavat toistensa päälle ja haluavat olla äänessä koko ajan, mikä on toki ymmärrettävää tuollaisessa formaatissa, jossa kansa äänestää, ja pitää yrittää olla mahdollisimman paljon esillä. Oli yksi sellainen päivä, jolloin mietin, että kuinkakohan kauan jaksan enää olla täällä. Se härdelli oli niin älytön.

Ukkola kertoo, että käsitys erityisesti yhdestä asukkaasta muuttui talossa.

– Minulla oli vähän negatiivinen kuva Aleksi Valavuoresta, kun menin taloon, mutta se kyllä muuttui. Hän on tosi kiinnostava tyyppi ja hänen kanssaan tuli keskusteltua. Hän on hyvällä tavalla hullu, koskaan ei tiennyt, mitä sieltä suusta tulee ulos seuraavaksi.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?