Janni Hussi julkaisi kuvan rakkaan moottoripyöränsä kanssa – tarkkasilmäiset puuttuivat oitis nahkaan pukeutuneen radiojuontajan varustukseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Janni Hussi julkaisi kuvan rakkaan moottoripyöränsä kanssa – tarkkasilmäiset puuttuivat oitis nahkaan pukeutuneen radiojuontajan varustukseen

Moottoripyöräily on Janni Hussille rakas harrastus, jonka parissa hän viihtyy aina säiden salliessa.

Hussi nähdään tällä hetkellä televisiossa Ennätystehdas-ohjelman juontajana.

11.5. 19:52

Lämmenneet kevätsäät ovat houkutelleet ihmisiä ulos ja takaisin kesäisten harrastustensa pariin. Myös radiojuontajana ja televisiopersoonana tunnettu Janni Hussi iloitsi omalla Instagram-tilillään siitä, kuinka lämpimät ilmat saivat hänet kaivamaan moottoripyöränsä esiin naftaliinista.

Hussi julkaisi omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa moottoripyöränsä edessä. Kuvatekstissään hän kyseli myös seuraajiltaan vinkkejä parhaisiin reitteihin, joita pitkin hän voisi huristella kaksipyöräisellään.

– Rotsi auki, se o kesä ny!! Ai jösses mikä ilma! Nyt on onnellisuuspuuhka!!! Pelkkää siirappii ja mitä näitä nyt on. Sit hei laitetaaks jakoon hyviä prätkäreittejä? Mä heitän tähän pk-seudulle Box-Gumbostrand ja siellä ihanan symppis Gumbo kiosk, Hussi kirjoitti kuvatekstissään.

Hussi sai kuin saikin seuraajiltaan lukuisia vinkkejä potentiaalisista ajoreiteistä ympäri Suomen. Tarkkasilmäisimmät seuraajat kuitenkin tarttuivat oitis myös Hussin asuun. Radiojuontaja nimittäin poseeraa kuvassa nahkahousuissa, nahkatakissa ja mustassa kypärässä.

– Suojaavat varusteet päälle, eli nahkapukukauppaan mars, kehotti eräs.

– Löytyy! Tää oli vain kuvausrekvisiittaa talon pihalla, Hussi selitti asuvalintaansa.

– Onko noi housut ihan ajohousut? Mistä noin hyvännäköse, uteli toinen.

– Olispa! Mut ei oo. Mul on ajoon Saintin farkut ja sit semmoset kunnon Heldin toppahousut. Just kyttäilly hyviä ajoleggareita mut ne vissiin menee aikalailla samaan tahtiin kun tulee ja ei uskalla kyllä ihan sovittamatta ostaa…, Hussi selitti seuraajalleen.

Moottoripyöräily on Radio Suomipopin Aamulypsyä luotsaavalle Hussille rakas harrastus. Hänen suositulta Instagram-tililtään löytyykin useampi kuva, jossa hän poseeraa kameralle moottoripyörä rinnallaan.

Fitnesstähtenä julkisuuteen ponnahtanut Hussi juontaa tällä hetkellä Radio Suomipopin aamulähetystä Jaajo Linnonmaan ja Tuukka Ritokosken kanssa. Hänet on nähty tv:n puolella ohjelmissa Suurin pudottaja ja Selviytyjät Suomi. Lisäksi hän juontaa Ennätystehdas-ohjelmaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?