Toni Wirtanen ja Jannika B odottavat toista lastaan – juhlistivat ilouutista harvinaisella perhepotretilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Toni Wirtanen ja Jannika B odottavat toista lastaan – juhlistivat ilouutista harvinaisella perhepotretilla

Toni Wirtasen ja Jannika B:n perhe täydentyy syksyllä toisella lapsella.

Parin Martta-tytär syntyi vuonna 2015.

9.5. 13:47

Muusikkopariskunta Toni Wirtanen ja Jannika B odottavat toista lastaan. Asia käy ilmi sosiaalisesta mediasta. Jannika jakoi äitienpäivänä 9. toukokuuta omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kertoi ilouutisen seuraajilleen. Parilla on entuudestaan viisivuotias Martta-tytär, joka vilahtaa myös harvinaisessa perhepotretissa.

– Hei, me lisäännytään! Hyvää äitienpäivää meille monenlaisille äideille ja äidinmielisille!Erityisesti omalle äidilleni, jonka takia osaan olla paras mahdollinen äiti tyttäre(i)lleni, Jannika iloitsi päivityksessään.

Jannikan päivitys on poikinut lukuisia onnitteluita hänen seuraajiltaan, ystäviltään ja kollegoiltaan. Kuvaa ovat kommentoineet muun muassa Anni Hautala, Christoffer Strandberg, Maija Vilkkumaa sekä Anna Puu.

– Ihana uutinen!! Onnea koko perheelle, toivotteli puolestaan Paula Vesala.

– Onnea valtavasti! Ootte upea rakkausjengi, komppasi Ellen Jokikunnas.

– Oi onnea ihanat, kommentoi Janna Hurmerinta.

Parin Martta-tytär syntyi vuonna 2015.

Myös Toni Wirtanen jakoi samaisen kuvan omalla Instagram-tilillään. Wirtasen päivityksen perusteella Jannikan laskettu aika on syksymmällä.

– Hey! Ho! Let’s lisäännytään! Näin äitienpäivän boogiessa on osuva paikka kertoa, että vaimostani tulee syssymmällä toistamiseen äiti ja minusta isä. Vaikea on keksiä mitään parempaa käyttöä kaljupäiselle äijänrotjakkeelle, kuin olla kuperkeikkatelineenä ja nyt tätä hommaa saa tehdä sitten tuplasti! Parasta ä-päivää kaikenlaisille äideille, Wirtanen toivotteli Instagramissa.

Jannika B ja Toni Wirtanen tapasivat vuonna 2011. Parin häitä juhlittiin 31.12.2013 Lahdessa. Hääjuhla pidettiin visusti yksityisenä. Parin Martta-tytär syntyi vuonna 2015. Hän on silloin tällöin vilahtanut vanhempiensa Instagram-tileillä, mutta pari on pyrkinyt pitämään tytön muuten poissa julkisuudesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?