Radio Suomipopin suosikkijuontaja esitteli muuttunutta tyyliään paidattomassa kuvassa – Janni Hussilta heti tyhjentävä kommentti - Viihde - Ilta-Sanomat

Radio Suomipopin suosikkijuontaja esitteli muuttunutta tyyliään paidattomassa kuvassa – Janni Hussilta heti tyhjentävä kommentti

Radio Suomipopin keskipäivästä, Salatuista elämistä ja Syke-sarjasta tuttu Janne Saarinen esitteli Instagramissa muuttunutta tyyliään.

Janne Saarinen luopui pitkistä hiuksistaan ja muhkeasta parrastaan.

8.5. 13:24

Radio Suomipopin keskipäivää juontava Janne Saarinen sai seuraajansa sosiaalisessa mediassa hieraisemaan silmiään, kun hän julkaisi omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esittelee muuttunutta tyyliään.

Muun muassa suosikkisarjoja Salatut elämät ja Syke tähdittänyt Saarinen on totuttu näkemään julkisuudessa pitkien hiusten ja muhkean parran kera. Nyt Saarinen on kuitenkin luopunut nimikkotyylistään, jota hän esitteli Instagramissa paidattoman kuvan kera.

– Tällanen, Saarinen tyytyi toteamaan kuvatekstissään.

Saarisen julkaisema kuva on poikinut lukuisia tykkäyksiä ja kommentteja hänen seuraajiltaan. Kuvaan riensivät kommentoimaan muun muassa laulaja Benjamin Peltonen sekä radiojuontajat Alma Hätönen, Joonas Vuorela ja Anni Hautala.

– OHHO!!!! kommentoi puolestaan Janni Hussi liekkihymiöiden kera.

– Nuori härkä, komppasi hovimuusikko Ilkka eli Ilkka Ihamäki.

– Tosi hyvä! Tosi kasari, kehui puolestaan Saarisen Syke-kollega Helmi-Leena Nummela.

26-vuotias Saarinen on näytellyt Sykkeessä ensihoitaja Nikke Uotilaa vuodesta 2017 alkaen. Ennen sitä hän tuli suurelle yleisölle tutuksi Salatut elämät -sarjasta, jossa hän näytteli Anton Heleniusta vuosina 2015-2017. Tv-töiden ohella Saarinen on näytellyt vuosia niin Helsingin ja Valkeakosken kaupunginteatterin kuin Vantaan teatterinkin lavoilla.

Radio Suomipopin keskipäivässä Saarinen aloitti vuonna 2020. Sitä ennen häntä oli kuultu muun muassa radiokanava Loopilla. Saarinen nähdään myös syksyllä ensi-iltansa saavassa Syke-sarjan maailmaan sijoittuvassa elokuvassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?