Anne Kukkohovi kertoo käyneensä nenäleikkauksessa – vuosien piina sai hakeutumaan operoitavaksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Anne Kukkohovi kertoo käyneensä nenäleikkauksessa – vuosien piina sai hakeutumaan operoitavaksi

Anne Kukkohovi kertoo sosiaalisessa mediassa, että hänelle tehtiin hiljattain nenän väliseinän suoristusleikkaus.

Anne Kukkohovi kertoo operaatiosta muun muassa blogissaan.

8.5. 12:24

Malli ja juontaja Anne Kukkohovi kertoo omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään leikkauttaneensa nenänsä. Kukkohovi kertoo, että hänelle tehtiin muutamia viikkoja sitten väliseinän suoristusleikkaus.

– Muutama viikko sitten minulle tehtiin nenän välisenän suoristusleikkaus. Olisin kaivannut vertaistukea, mutta tein päätöksen (monien vuosien jahkaamisen jälkeen) niin vikkelästi, että käytännössä hyppäsin päätöksen jälkeen suoraan leikkauspöydälle, Kukkohovi kertoo Instagramissa.

– Nenän väliseinän suoristus on suhteellisen yleinen leikkaus, mutta minä oli sieltä hankalammasta päästä. Btw, ilma kulkee ja krooninen nuha on kadonnut, vaikka siitepölyt jyllää, hän iloitsee.

Kukkohovi kertoo operaatiosta lisää blogissaan. Kukkohovi kertoo kärsineensä koko ikänsä kroonisesta nuhasta ja loputtomista poskiontelotulehduksista. Kukkohovin oireita on yritetty helpottaa jo kertaalleen poskionteloita laajentamalla, mutta tuloksetta.

– Vuosi sitten kävin ottamassa TT kuvat nenästäni, jossa nenän kierous näkyi selvästi. Mutta vierähti silti vielä hyvä tovi, että uskaltauduin leikkaukseen ihan oikeasti. Koska olen todella tarkka siitä kuka kasvoihini saa koskea, alkoi armoton etsiminen – löytää se oikea ihminen – joka ei pelkästään suorista nenääni vaan huolehtii, että ulkonäkö otetaan myös huomioon, Kukkohovi kirjoittaa blogissaan.

Anne Kukkohovi kertoo operaatiosta muun muassa blogissaan.

Kukkohovi kertoo leikkauksen sujuneen hyvin, vaikka hänen tilanteensa olikin ennalta luultua hankalampi. Kukkohovin mukaan hän haluaa kertoa kokemuksestaan avoimesti, jotta hän voi tarvittaessa antaa vertaistukea samasta vaivasta kärsiville. Kukkohovi myös toipui operaatiosta nopeasti.

– Ensimmäisen viikon loikoilin lasta nenässäni, tiukasti sisätiloissa, etten säikäytä kanssaihmisiäni. Vaikka tein koko ajan töitä, palavereissa kamera oli tiukasti kiinni ja yritin lepäillä mahdollisimman paljon, jotta paraneminen lähtisi hyvin käyntiin. Ja hyvin se lähtikin, Kukkohovi iloitsee blogissaan.

– Jännittävä hetki oli, kun lasta oli pois ja sain peilin käteeni. Näytin itseltäni ja nenä oli ihanan suora! Nyt kun sitä osasi katsoa, ero on kyllä merkittävä! Tässä vaiheessa nenässä on vielä turvotusta ja lopullinen parantuminen tapahtuu 6-12kk aikana. Mutta hommissa olen jo nyt, enkä voisi olla tyytyväisempi, hän riemuitsee.

Lokakuussa 50 vuotta täyttänyt Anne Kukkohovi nousi julkisuuteen mallina. Sittemmin nainen on tehnyt erilaisia tv-töitä. Hänet on nähty muun muassa Suomen huippumalli haussa -ohjelman juontajana ja tuomarina sekä kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -suosikkiohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?