Missit Riikka ja Katariina paljastavat podcastissa saamaansa rivot yhteydenotot – ”kaikkien tuntema” julkkismies lähetti pöyristyttävän viestin

Miss Suomi -kilpailusta tutut Riikka Uusitalo ja Katariina Juselius kertovat avoimesti, millaisia viestejä he ovat saaneet sosiaalisessa mediassa.

7.5.2021 16:07

Missikisoista tutut Riikka Uusitalo ja Katariina Juselius kertovat SOS-nimisessä podcastissaan törkyviesteistä, joita he ovat saaneet sosiaalisessa mediassa. Uusitalo kruunattiin vuonna 2019 Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi, ja Juselius pääsi samana vuonna kisan finaalinelikkoon.

Jaksossa kaksikko sukeltaa saamiensa rivojen yksityisviestien pariin. Katariina Juselius paljastaa saavansa rivoja viestejä päivittäin. Hän myös kertoo saaneensa erikoisen yhteydenoton julkisuudesta tutulta mieheltä:

– ”Vau, onko omat huulet vai täytetyt? Nuo kuuluvat kuitenkin työvälineistöön”, Juselius lukee viestin ääneen pöyristyneenä.

– ”No Kata, sulla on sitten implantteja joka puolella. Ei se mua haittaa”, viesti jatkui.

Juselius huomauttaa, että hänellä ei ole implantteja. Hänen mukaansa julkkismies kuvaili myös rintoja, jotka miellyttävät hänen silmäänsä.

– ”Sori, että puutuin mielipiteelläni naismaailman saloihin. Puhumattakaan noista pakaratäytöistä, kauheeta. Sori häiriö, mennään joskus kahville, jos miehesi päästää. Voimia ja paljon täyttöjä, minä en tuollaisista lolloista tykkää”, viesti päättyi.

– Hauskaa tässä on se, että hän on kaikkien tuntema, vanhempi julkisuuden henkilö, Juselius vihjaa.

Katariina Juselius

Juselius ei ole myöskään välttynyt ”dick piceiltä” eli miesten alapääkuvilta.

– He ovat ottaneet selfien niin, että kuvassa näkyy naama ja samalla pikkuveitikka siinä jöpöttää, Juselius kuvailee.

– Niitä on tullut vaikka kuinka monta. Olen ottanut kuvakaappauksen kaikista ja tehnyt niistä kotiini taulun, hän heittää.

Jotkut viestit ovat Juseliuksen mukaan ylittäneet rajan, esimerkiksi kun tuntematon mies ilmoitti saapuvansa hänen kotiovelleen. Juselius on joutunut olemaan entistä tarkempana yksityisyydestään, ja hän on muun muassa piilottanut kaikki yhteystietonsa netissä.

– En koskaan jaa sijaintitietojani somessa. Suosittelen kaikkia olemaan varovaisia, Juselius painottaa.

Riikka Uusitalo.

Juselius ja Uusitalo keskustelevat myös taannoisesta Levin-reissustaan, joka johti painajaismaiseen tilanteeseen. Uusitalo ja Juselius olivat muiden missien kanssa tekemässä yhteistyötä mökkifirman kanssa. He olivat merkinneet mökin tarkan sijainnin Instagram-kuviin, mikä johti yöllä karmivaan tilanteeseen.

– Minut herätettiin yöllä: ”Katariina joku tunkeutuu meidän mökkiin!”. Siellä oli oikeasti jotkut tyypit tulleet mökin ulkopuolelle ja yrittävät tunkeutua sisälle mökkiin. Minulla oli makkaratikku ja halko kädessä, kun ei koskaan voi tietää, Juselius muistelee podcastissa.

– Onneksi selvittiin säikähdyksellä, Uusitalo jatkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?