Toni Nieminen palasi BB-talosta rakkaansa kainaloon – julkaisi hellyttävän yhteiskuvan - Viihde - Ilta-Sanomat

Toni Nieminen palasi BB-talosta rakkaansa kainaloon – julkaisi hellyttävän yhteiskuvan

Big Brotherista pudonnut Toni Nieminen paljastaa, että naisystävä oli kotona avosylin vastassa.

7.5. 14:40

Ex-mäkikotka Toni Nieminen joutui lähtemään Big Brother -talosta toisena asukkaana torstai-iltana.

Nieminen ei jäänyt harmittelemaan lähtöään, vaan odotti jo pääsevänsä kumppaninsa kainaloon. Odotellessaan häätöäänestyksen tuloksia Nieminen totesi muille talon asukkaille, että jos hänet häädetään Big Brother -talosta, tilaa hän taksin, menee kiireellä kotiin ja” iskee hampaat vaimon niskaan”.

Perjantaiaamuna Nieminen julkaisi herttaisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa.

– Potkut tuli ja paluu normiarkeen on alkanut. Kiitokset kaikille kannustavista viesteistä ja mukana elämisestä! Oli hieno reissu mahtavien tyyppien kanssa ja mitään ei jäänyt hampaankoloon, ex-mäkihyppääjä kirjoittaa päivityksessään.

– Kotonakin otettiin avosylin vastaan ja tätä tyyppiä olikin jo valtava ikävä. Meillä siis kaikki hyvin! hän selvittää.

Nieminen tutustui uuteen naisystäväänsä viime syksynä sen jälkeen, kun hän muutti Helsinkiin uuden työnsä perässä. Sittemmin Nieminen on julkaissut yhteiskuvia uuden seurustelukumppaninsa kanssa.

Nieminen ei ole kertonut julkisuudessa naisystävänsä nimeä tai yksityiskohtia parin suhteesta. Hän kuitenkin totesi IS:lle joulukuussa, että pari odottaa innolla, mitä tulevaisuus tuo heille tullessaan.

Toni Nieminen ehti viettää Big Brother -talossa alle viikon.

Ex-mäkikotkalla on takana värikäs suhdehistoria. Sosiaalisessa mediassa pohdittiin suoran Big Brother -lähetyksen aikana, viihtyykö Nieminen edelleen saman naisen seurassa. Tieto sai Niemisen repeämään hersyvään nauruun.

– Ai saatana, aina tulee sanomista! Ihan kuin olisin tässä ehtinyt vaihtamaan... Eli kyllä, sama ihminen kyseessä, Nieminen onnistui naurultaan toteamaan IS:lle.

– Kaikki oli hyvin kun lähdin, olen ollut BB-talossa niin vähän aikaa, enkä ole ehtinyt tekemään mitään sellaista, että tilanne olisi muuttunut. Olen siinä uskossa, että kaikki on hyvin ja kotiovi aukeaa, hän vitsaili.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?