Näyttelijätähti julkaisi hätkähdyttävän kuvan uudesta ulkonäöstään – hurja muodonmuutos vain muutamassa viikossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijätähti julkaisi hätkähdyttävän kuvan uudesta ulkonäöstään – hurja muodonmuutos vain muutamassa viikossa

Näyttelijätähti Mark Wahlberg joutuu lihottamaan itseään roimalla kädellä uutuusrooliaan varten. Tällä hetkellä lisäkiloja on kertynyt jo yhdeksän.

6.5. 10:09

Näyttelijä Mark Wahblerg, 49, esittelee Instagramissaan rajua muodonmuutoskuvaa. Wahlberg julkaisi yli 16 miljoonalle seuraajalleen kuvaparin, jonka ensimmäisessä kuvassa hän esittelee lähes rasvatonta kroppaansa ja pullistelee lihaksiaan. Toisessa kuvassa hän makaa sängyllä huomattavasti eri näköisenä.

Wahlberg paljastaa lihoneensa noin 9 kiloa kolmessa viikossa.

– Kolmessa viikossa vasemman puoleisesta kuvasta tähän hetkeen, Wahlberg sanoo kuvatekstissä.

Wahlberg paljasti tarkat kilomäärät Instagramissaan vain pari päivää aiemmin. Tuolloin hän kertoi painonsa nousseen jo yhdeksän kiloa, mutta matkaa on vielä edessä.

– Aion lihoa vielä toiset yhdeksän kiloa. Ja kyllä, tämä on roolia varten, Wahlberg kertoo.

Muodonmuutoksen syynä on uutuuselokuva Stu, jonka roolia varten Wahblerg lihottaa itseään.

Näyttelijän henkilökohtainen kokki paljastaa yhdysvaltalaislehdelle, että Wahlbergin painon nouseminen on toteutettu tarkasti harkitun suunnitelman mukaan.

Kokki Lawrence Duncanin mukaan muodonmuutos on vaatinut tähän mennessä noin kahdeksan ateriaa ja noin 7 000 kaloria päivässä. Wahlbergin tulee syödä siis isoja aterioita noin kolmen tunnin välein.

Mistään roskaruoan mättämisestä ei kuitenkaan ole kysymys, sillä kokin mukaan ateriat on suunniteltu kalorimäärästään huolimatta terveellisiksi. Asiantuntijoiden kanssa laadittu ravintosuunnitelma takaa siis sen, ettei näyttelijän terveys romahda hurjan painon nousun myötä.

– Ruokavalioon kuuluu hyviä hiilihydraatteja, paljon vihreitä kasviksia, erilaisia proteiineja ja vähintään 12 kananmunaa päivässä, kokki paljastaa.

Tiimin tavoitteena on lihottaa Wahlbergia kuudessa viikossa lähes 14 kiloa, ja he ovatkin päässeet kuvista päätellen hyvään vauhtiin.

Normaalisti Wahlberg pitää itsensä äärimmäisen timmissä kunnossa. Instagramiin lokakuussa 2020 julkaistussa videossa Wahlberg esittelee kuntosaliharjoituksiaan.

Tuleva rooli on Wahlbergin mukaan erittäin kiinnostava. Hän avautui rajua muodonmuutosta vaativasta roolistaan äskettäin Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa.

– Näyttelen miestä, joka oli nyrkkeilijä. Hän muutti Los Angelesiin, koska halusi näyttelijäksi, mutta rakastui ja joutui onnettomuuteen. Sitten hän päätti ryhtyä papiksi. Hän kuoli lopulta harvinaiseen sairauteen, mutta vaikutti monen elämään, Wahlberg kuvaili uutuusrooliaan.

Mark Wahlberg on ollut koko ikänsä hyvässä kunnossa. Näyttelijän Calvin Klein -mainos komeili New Yorkissa vuonna 1992.

Wahlberg on tunnettu äärimmäisyyksien miehenä, sillä hän on pitänyt itsensä viime vuosina lähes yhtä timmissä kunnossa kuin 30 vuotta sitten, jolloin hän poseerasi Calvin Kleinin kuuluisissa mainoskuvissa ilman paitaa.

Wahlberg avautui vuonna 2018 hurjasta treenimäärästään, jolla hän piti itsensä takavuosien timmissä kunnossa. Näyttelijä kertoi esimerkiksi heräävänsä kuntoilemaan aamuyöllä puoli kolmelta, ja tekevänsä päivittäin useita erilaisia treenejä. Välissä hän käy suihkussa ja nauttii erilaisista kylmähoidoista, jotka parantavat hänen mukaansa treenitulosta.

Mark Wahlberg on pian 50-vuotias. Hän pitää kunnostaan tiukkaa huolta äärimmäisillä treeneillä.

Wahlberg muistetaan esimerkiksi elokuvista The Departed, Taistelija ja Ted. Näyttelemisen lisäksi tehnyt musiikkia Marky Mark -nimellä ja poseerannut muun muassa Calvin Kleinin mainoskuvissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?