Selviytyjistä pudonnut Sara Vanninen kertoo nyt blogissaan rehellisesti kokemuksesta – tajusi vasta jälkikäteen sortuneensa ratkaisevaan virheeseen alusta lähtien - Viihde - Ilta-Sanomat

Selviytyjistä pudonnut Sara Vanninen kertoo nyt blogissaan rehellisesti kokemuksesta – tajusi vasta jälkikäteen sortuneensa ratkaisevaan virheeseen alusta lähtien

Selviytyjät-tv-formaatin juonittelu voi vaikuttaa helpolta kotisohvalta käsin, mutta ei ole sitä käytännössä.

4.5. 13:47

Selviytyjät Suomi -tv-sarjasta viime lauantaina pudonnut Sara Vanninen kirjoittaa nyt blogissaan tv-kokemuksestaan.

Vanninen kertoo keskittyneensä kuvauksissa kilpailun lisäksi itseensä. Leirissä oli hiljaista ja kiireetöntä tavalliseen arkeen verrattuna.

Tv-ruudusta käsin saaren juonitteluja on helppoa seurata, mutta kokemus on kilpailijoille itselleen varsin erilainen. Vanninen kertoo, että juuri juonittelu oli ylivoimaisesti vaikeinta koko pelissä.

– Vaikka jollain kierolla tapaa toisten vedättäminen oli alkuun kutkuttavaa ja kiinnostavaa (sitä kun sai nyt oikein luvan kanssa tehdä), en kyennyt puukottamaan niitä todellisia liittolaisiani selkään. Miten se olikin niin vaikeaa? Kun jotain oli oikeasti sovittu ja kättä päälle lyöty, tuntui käsittämättömän vaikealta pettää sopimuksia.

– Koin, että minun oli pakko luottaa ja olla lojaali jollekin, muuten olisin seonnut. Ajatus siitä, etten voisi luottaa kehenkään tuntui liian ahdistavalta.

Vanninen myöntää, että hän teki ohjelmassa virheen, koska teki liittonsa henkilökemiaan perustuen.

– Perustin liittoni hyvien kemioiden pohjalta, mikä oli tavallaan virhe. Tykästyin tyyppeihin, enkä osannut enää lukea bluffia.

Aiemmin Vanninen kertoi putoamisensa jälkeen Selviytyjät Suomi Extrassa, että hän sairastui kuvauksissa pahasti.

Hänen jyrkkä alamäkensä alkoi seitsemännessä jaksossa nähdyistä yltäkylläisistä juhlista. Tuolloin heimot yhdistyivät ja kisan voittajat pääsivät nauttimaan grilliherkuista.

– Söin varmaan jonkun 17 perunaa siellä ja kroppa petti. Olin vatsataudissa viikon. Ei ollut mitään energiaa kehossa. Nytkin kun katon itseäni tuolla, en meinaa tunnistaa sitä persoonaa, kun oon normaalisti ilmeikäs ja eläväinen tyyppi, Vanninen kertoi Alma Hätöselle ja Kimmo Vehviläiselle.

Vanninen, 30, on suosittu lifestyle-bloggaaja ja hänellä on Instagramissa noin 57 000 seuraajaa.

IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?