Instagram-vaikuttaja ilmoitti lastensa kidnappausyrityksestä ja kertoi siitä somessa – nyt naista syytetään käsittämättömästä valheesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Instagram-vaikuttaja ilmoitti lastensa kidnappausyrityksestä ja kertoi siitä somessa – nyt naista syytetään käsittämättömästä valheesta

Kalifornialaisnainen väitti poliisille, että pariskunta yritti kidnapata hänen lapsensa parkkipaikalla.

4.5. 10:00

Kalifornialainen Instagram-vaikuttaja Katie Sorensen järkytti seuraajiaan, kun hän kertoi somekanavallaan lastensa kidnappausyrityksestä. Nainen väitti, että tuntematon pariskunta oli yrittänyt kidnapata hänen lapsensa myymälän parkkipaikalla.

Nyt kahden lapsen äiti on saanut syytteet väärän tiedon antamisesta poliisille ja hätäkeskukselle, People-lehti kertoo.

Katie Sorensen oli ilmoittanut kidnappausyrityksestä poliisille joulukuussa. Myöhemmin hän kertoi asiasta Instagram-videoilla, jotka levisivät viraaleiksi. Nyt hänen tilinsä on poistettu.

Poliisin mukaan Sorensen oli ilmoittanut viranomaisille miehen ja naisen epäilyttävästä käytöksestä myymälän parkkipaikalla. Hän väitti, että tuntematon pariskunta oli kommentoinut hänen lastensa ulkonäköä ja seurannut heitä autolle. Naisen mukaan pari poistui paikalta vasta, kun he huomasivat, että parkkipaikalla oli joku, poliisin tiedotteessa kerrottiin Peoplen mukaan. Jopa valvontakameranauhat annettiin medialle.

Myöhemmin poliisi ilmoitti tutkivansa tapausta mahdollisena väärän tiedon antamisena. Viranomaisten mukaan nainen oli jakanut somessa eri tietoa kuin poliisille antamassaan lausunnossaan.

Sadie ja Eddie Martinez, joita nainen syytti kidnappauksesta, puhuivat paikalliselle lehdelle heitä vastaan esitetyistä syytteistä.

– Olemme erittäin tyytyväisiä viimeaikaisiin uutisiin. Se on suuri askel kohti oikeudenmukaisuutta. Se antaa toivoa, Sadie kertoi lehdelle.

Sadien mukaan hän kuuli syytöksistä, kun hänen tyttärensä oli nähnyt vanhempansa televisiossa.

People tavoittanut Sorensenia kommentoimaan asiaa. Myöskään hänen asianajajansa ei halunnut antaa kommentteja.

Mikäli Sorensen tuomitaan, häntä odottaa enintään 12 kuukauden vankeusrangaistus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?