Mikko Kekäläinen jäi pois Puoli seitsemän -lähetyksestä koronatestin takia – suosikki­juontaja kertoo nyt tilanteestaan

Mikko Kekäläinen palaa tänään töihin.

Juontajan koronatestitulos oli negatiivinen.

27.4.2021 11:45

Ylen Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Mikko Kekäläinen joutui jäämään maanantaina pois suorasta lähetyksestä. Syynä oli koronatesti, johon Kekäläinen oli hakeutunut maanantaiaamuna.

Suosikkijuontaja kertoo nyt, että hänen koronatestituloksensa oli negatiivinen.

– Olin jo tänään töissä, ja illalla olen taas Puoli seitsemän -lähetyksessä mukana, Kekäläinen kertoo IS:lle.

Kekäläisen mukaan hän hakeutui testeihin, kun hänen poikansa joutui koronatesteihin kurkkukivun takia.

– Minulla ei ollut varsinaisia oireita, mutta olo oli tukkoinen, joten kävin varmuuden vuoksi itsekin testeissä. En tiedä oliko kyse heinänuhasta tai katupölyn aiheuttamasta tukkoisuudesta, Kekäläinen selvittää.

– Meillä töissä tietysti ollaan todella tarkkoja, joten täytyy olla pomminvarmasti terve, että töihin voi tulla. Onneksi minun sekä poikani testitulos oli negatiivinen.

Juontaja Ella Kanninen veti maanantaina Puoli seitsemän -lähetyksen yksin. Hänen vieraakseen saapui nykyisin poliisina työskentelevä juontaja Kristiina Komulainen. Kannisen mukaan testiin hakeutuminen oli ainoa oikea liike koronapandemian keskellä. Kannisen mukaan juontohommat sujuivat yhden illan loistavasti yksinkin, mutta hän toivoi, että Kekäläinen pääsisi palaamaan töihin jo tiistaina.

– Nenän vuotaessa oikea osoite on koronatesti. Terkkuja Mikolle! Huomenna toivottavasti taas tässä ihan vieressä ja jatketaan entiseen malliin kausi loppuun, Kanninen totesi maanantaina.

Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen ovat juontaneet ohjelmaa yhdessä viime vuodesta lähtien.

Mikko Kekäläinen on juontanut Puoli seitsemää jo yli kymmenen vuoden ajan. Ella Kanninen palasi ohjelman juontajaksi viime vuonna sen jälkeen, kun Susanna Laine ilmoitti lopettavansa ohjelmassa. Kanninen juonsi suoraa keskusteluohjelmaa jo aiemmin vuosina 2013–2014.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?