Stefan Therman laittoi Levin loma-asuntonsa myyntiin 1,5 miljoonalla eurolla – tältä näyttää liikemiehen hulppea luksusmökki - Viihde - Ilta-Sanomat

Stefan Therman laittoi Levin loma-asuntonsa myyntiin 1,5 miljoonalla eurolla – tältä näyttää liikemiehen hulppea luksusmökki

Thermanin mukaan Levillä sijaitsevan mökin hintapyynnössä ei ole lainkaan tinkimisvaraa. Kaupoista vastaa julkisuudestakin tuttu kiinteistövälittäjä Mira Kasslin.

Stefan Therman myy huvilaansa Lapissa.­

21.4. 21:41

Liikemies Stefan Therman on päättänyt luopua Levillä sijaitsevasta loma-asunnostaan. Asia käy ilmi Thermanin henkilökohtaiselta Instagram-tililtä. Therman, 33, julkaisi Instagram-tilinsä tarinat-osiossa päivityksen, jossa hän kertoi päätöksestään.

– Ajattelin laittaa Levin mökin myyntiin. Ei hyvältä tunnu, koska mielestäni parhaimpia taloja tunturissa. Välillä pitää luopua, jotta voi tehdä uutta, Therman kirjoitti Instagramissa.

Thermanin päivityksestä käy ilmi, että mökissä on pinta-alaa peräti 484 neliömetrin verran. Therman paljasti myös, että välittäjäksi mökkikauppoihin on valikoitunut julkisuudestakin tuttu kiinteistövälittäjä Mira Kasslin.

– 1,58 miljoonaa olisi pyynti. Ei tinkimisvaraa, Therman puolestaan kommentoi loma-asuntonsa hintaa.

Therman julkaisi Instagram-tilinsä tarinat-osiossa myös useita kuvia myyntiin tulevasta mökistään. Valoisasta mökistä löytyy runsaasti ikkunoita, sauna, moderni keittiö sekä runsaasti tilaa. Hyvin varustellusta loma-asunnosta löytyy lisäksi paikat useammalle ajoneuvolle.

Sosiaalisen median perusteella Therman on viihtynyt Levin-mökillään vuosien varrella varsin hyvin. Paikka tuli aikanaan tutuksi myös liikemiehen ex-puolisolle Martina Aitolehdelle. Aitolehdellä ja Thermanilla on takanaan myrskyisä ero, jota Aitolehti pui muun muassa taannoin tähdittämässään Iholla-ohjelmassa.

Therman on lomaillut Levillä yhdessä myös Sofia Belórfin kanssa, jonka kanssa hän seurusteli erottuaan Aitolehdestä. Iholla-sarjassa Aitolehti totesikin tyhjentävästi haluavansa tyhjentää Levillä sijaitsevan loma-asuntonsa omista tavaroistaan ennen Belórfin saapumista paikalle.

Therman on ollut kuluneiden kuukausien aikana otsikoissa paitsi yksityiselämänsä, myös taloudellisten vaikeuksiensa sekä rikostuomioidensa tiimoilta. Marraskuussa Therman tuomittiin törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta 40 päivän ehdolliseen vankeuteen ja sen ohella 25 päiväsakkoon, joka teki Thermanin tuloilla 6 900 euroa.

Kesäkuussa 2020 Thermanin omistamaa miljoonayritystä puolestaan haettiin konkurssiin. Hakemus kuitenkin peruttiin vain muutama päivä myöhemmin ja sittemmin Thermanin yritys on maksanut liki 70  000 euron velkansa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?