Pasha, 22, sai sähköpostin, joka piti sisällään poikkeuksellisen tarjouksen – suomalainen sometähti tekee pian historiaa poseeraamalla Playboyn kannessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Pasha, 22, sai sähköpostin, joka piti sisällään poikkeuksellisen tarjouksen – suomalainen sometähti tekee pian historiaa poseeraamalla Playboyn kannessa

Pasha Pozdniakova, 22, toteuttaa toukokuussa suurimman unelmansa, kun hän poseeraa Etelä-Afrikan Playboy-lehden kannessa.

22-vuotias Pasha tekee historiaa poseeraamalla Etelä-Afrikan Playboyn kannessa.

21.4. 8:27

Instagramin seuratuimpiin suomalaisiin lukeutuva Pasha Pozdniakova tekee pian eräänlaista historiaa. Pozdniakova, 22, nimittäin poseeraa ensi kuussa ensimmäisenä pluskokoisena suomalaismallina legendaarisessa Playboy-miestenlehdessä. Pozdniakovan kuva tulee koristamaan Etelä-Afrikassa ilmestyvän lehden toukokuun numeron kantta.

Playboylle poseeraaminen on aina ollut yksi Helsingissä asuvan Pozdniakovan suurimmista haaveista. Niinpä Pozdniakova ei ollut uskoa silmiään, kun muutama kuukausi takaperin hänen sähköpostiinsa kilahti viesti, jossa häntä pyydettiin malliksi kyseiseen lehteen.

– Se tuntui uskomattomalta. Se on aina ollut haaveeni ja olen tavallaan aina ajatellut, että kaikki on mahdollista. En kuitenkaan osannut arvata, että unelmani toteutuisi jo näin nuorena. Olin varautunut siihen, että tämä osuisi kohdalle joskus kolmekymppisenä, viime viikolla 22-vuotissyntymäpäiväänsä juhlinut Pozdniakova iloitsi Ilta-Sanomille.

Pozdniakova matkusti kansikuvauksia varten Venäjälle, joka on hänen toinen kotimaansa. Valokuvaaja saapui Moskovasta ja Pozdniakova itse kertoo olevansa erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Hän kuvailee kuvia klassisiksi, mutta rohkeiksi.

– Minulla on aina ollut se linja, ettei naisen tarvitse paljastaa kaikkea ollakseen seksikäs. Kuvissa olen kyllä ilman rintaliivejä, mutta esimerkiksi nännejäni ei näy kuvissa, Pozdniakova selittää.

– Kuvaukset olivat kaikkiaan upea kokemus, en ole koskaan ollut vastaavassa tilanteessa. Mutta tämä tuli myös todella nopealla varoitusajalla, hän nauraa.

Kurveistaan tunnettu Pozdniakova on ollut aina ylpeä muodoistaan. Sen vuoksi poseeraaminen Playboyn kannessa pluskokoisena naisena tuntuu hänestä äärettömän hienolta. Pozdniakova haluaa omalla esimerkillään näyttää, että kaiken kokoiset naiset voivat tuntea olonsa seksikkääksi.

– Tällaisissa kuvissa on totuttu näkemään hoikkia naisia. Olen puhunut ennenkin siitä, että olen sosiaalisen median avulla halunnut näyttää itselleni ja muille, että myös kurvikkaampi nainen voi olla kaunis ja seksikäs. Mielestäni tämä on upea mahdollisuus todistaa tämä, Pozdniakova hehkuttaa.

– Mielestäni tämä on myös aika legendaarista omalla tavallaan, sillä kukaan pluskokoinen suomalaismalli ei ole aiemmin ollut Playboyn kannessa, hän jatkaa.

Pozdniakovalla on kuvapalvelu Instagramissa yli miljoona seuraajaa. Hän uskookin, että erityisesti hänen faninsa tulevat olemaan innoissaan, kun hänen kuvallaan varustettu lehti ilmestyy muutamien viikkojen päästä. Pozdniakova kuitenkin myöntää, että asia myös hieman jännittää, sillä ihmisillä on usein hänestä myös negatiivista sanottavaa.

– Jännittää se, millaista palautetta saan. Mutta uskon, että fanini tulevat kuitenkin pitämään näistä kuvista, mikä on kaikista tärkeintä. Mielestäni niistä tuli upeita ja olen niistä erittäin ylpeä. En malta odottaa, että näen ne oikeasti lehden kannessa, hän riemuitsee.

Vuosien varrella suomalaiset ovat olleet verrattain tuttu näky etenkin Playboy-lehden portugalilaisversiossa. Kyseiselle lehdelle ovat poseeranneet muun muassa Jessica Ruokola, Susanna Tanni sekä Taru Kalenov.

Myös Yhdysvaltain Playboyssa on nähty suomalaisväriä, sillä lehden sivuja ovat vuosien saatossa koristaneet niin Linda Lampenius kuin Kata Kärkkäinenkin. Pozdniakova on kuitenkin ensimmäinen Etelä-Afrikan Playboylle poseerannut suomalainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?