Temptation Islandista tuttu Eveliina otti aurinkoa parvekkeellaan yläosattomissa – pian utelias naapuri ilmestyi kuikuilemaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Temptation Islandista tuttu Eveliina otti aurinkoa parvekkeellaan yläosattomissa – pian utelias naapuri ilmestyi kuikuilemaan

Aurinkoa ottava tosi-tv-kaunotar kiinnitti naapurin huomion.

Eveliina Uosukainen tunnetaan somevaikuttajana ja tosi-tv-tähtenä.­

20.4. 20:08

Somevaikuttaja ja tosi-tv-tähti Eveliina Uosukainen kertoo Instagramissaan erikoisesta tilanteesta, jonka kohtasi parvekkeella aurinkoa ottaessaan.

Puolisonsa Daniel Lehtosen kanssa nykyään Espanjassa asuva Uosukainen kuvailee lekotelleensa parvekkeellaan yläosattomissa aurinkoa ottaen ja tietokoneella töitä tehden, kun utelias naapuri ilmestyi omalle parvekkeelleen.

– Eilen tein partsil konehommia koko päivän pelkkä alaosa päällä ja yläkerran naapurin mies tuli kurkkii reunan yli. No mut alastomuus on normaalia, varsinkin kotona, hän kirjoittaa Instagramissaan.

Uosukainen ja Lehtonen muuttivat Marbellaan jo pari vuotta sitten ja pari on kertonut sosiaalisessa mediassa arkensa olevan hyvin erilaista, kuin voisi luulla. Uosukainen kirjoittaakin viettävänsä suurimman osan päivistä tietokoneella töitä tehden, eikä suinkaan hiekkarannalla loikoillen.

Pari nousi julkisuuteen alunperin osallistuttuaan Temptation Island Suomi -ohjelmaan. He testasivat parisuhteensa kestävyyttä Temptation Islandin neljännellä kaudella vuonna 2018. Sitä ennen heidät molemmat nähtiin sinkkuina sarjan aiemmilla tuotantokausilla.

Daniel Lehtonen on nähty Temppareiden jälkeen lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Suurimmassa pudottajassa. Parhaillaan hän kuvaa Selviytyjät Suomi -ohjelmaa.

Molemmat ovat kuvailleet julkisuuden tuoneen heille uusia työmahdollisuuksia, mutta tosi-tv-tähteydellä on myös varjopuolensa.

– Välillä sitä on tullut pohtineeksi myös ohjelmassa mukana olemisen varjopuolia, eli sen tuomaa julkisuutta. Onko osallistuminen ollut kaiken sen arvoista, kun välillä täysin tuntemattomat ihmiset mua oikeasti tuntematta luulee tietävänsä asioista, levittää valheita ja suoltaa ilkeyksiä, vaikken mitään ole heille tehnyt tai ansainnut sitä kaikkea, Uosukainen on pohtinut Instagramissaan.

Eveliina Uosukainen ja hänen puolisonsa Daniel Lehtonen osallistuivat Temptation Island -ohjelmaan vuonna 2018.­

Lehtonen on puolestaan kuvaillut Ilta-Sanomien haastattelussa Bile-Danin roolin vieneen häneltä työpaikan ja ystävyyssuhteita. Naisseikkailuillaan rehvastelevan sinkkumiehen rooli Hottikset-tosi-tv-ohjelmassa oli Lehtosen mukaan tarkoitettu pelkäksi vitsiksi, mutta pian Bile-Dani lähti elämään omaa elämäänsä sosiaalisessa mediassa.

– Muistan sen päivän kuin eilisen. Olin laivalla silloin pelihoitajana ja tekemässä tilitystä. Muistin, että eilen esitettiin Hottikset ekan kerran ja avasin Facebookin. Mulla oli inboxissa yli 150 viestiä. Tuntemattomilta tuli tappouhkauksia, mut tuntevilta viestejä, että miten sä voit olla noin mulkku, Lehtonen on muistellut Ilta-Sanomille.

– Läheiset ystävätkin kirjoitti, että olet muuttunut ihan hirveästi, en halua olla sun kaveri. Sitten opin mitkä ovat ystävät ja kaverit. Se oli omalla tavallaan tosi rankka reppu kantaa, koska multa lähti siinä osa ihmisiä ja työpaikka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?