Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia julkaisivat hurmaavan kuvan 5-vuotiaasta pikkuprinssi Alexanderista – synttärisankari on kuin ilmetty äitinsä - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia julkaisivat hurmaavan kuvan 5-vuotiaasta pikkuprinssi Alexanderista – synttärisankari on kuin ilmetty äitinsä

Prinssi Alexander poseeraa kameralle hymyillen sinisen sävyisessä paidassaan.

Prinssi Carl Philip, prinsessa Sofia ja heidän esikoisensa prinssi Alexander kuvattuna elokuussa 2016. Nyt pikkuprinssi on jo 5-vuotias.­

19.4. 19:57

Ruotsin prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian esikoispoika prinssi Alexander täytti maanantaina viisi vuotta.

– Tänään vietämme suloisen, uteliaan ja villin 5-vuotiaamme syntymäpäivää, kuvatekstissä kerrotaan.

Kuvassa Alexander poseeraa hymyillen sinisen sävyisessä paidassaan. Suloinen pikkuprinssi on aivan äitinsä näköinen, ja tämän ovat huomanneet myös prinssiparin seuraajat. Kuva onkin saanut satoja onnitteluja ja yli 30 000 tykkäystä lyhyessä ajassa.

Carl Philipillä ja Sofialla on Alexanderin lisäksi kaksi poikaa. Heistä nuorin, prinssi Julian, syntyi maaliskuun lopulla ja on nyt vajaan kuukauden ikäinen.

Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian esikoispoika Alexander syntyi huhtikuussa 2016, vajaa vuosi sen jälkeen, kun pari oli mennyt naimisiin. Elokuussa 2017 prinssi Alexanderille syntyi pikkuveli prinssi Gabriel.

Ruotsalaislehtien mukaan prinssi Julianin syntymä oli historiallinen, koska se oli ensimmäinen kerta, kun vastasyntynyt kuninkaan lapsenlapsi ei kuulukaan enää virallisesti kuningashuoneeseen. Carl Philipin ja Sofian lapselle myönnettiin silti prinssin arvonimi.

– Kuningas päätti vuonna 2019, että hänen lapsenlapsensa eivät kuulu enää kuningashuoneeseen, eikä heillä siksi ole enää hänen kuninkaallinen korkeutensa -titteleitä, hovireportteri Jenny Alexandersson sanoo Aftonbladetille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?