Mikko Leppilampi ja Beata Papp: vauva tulossa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikko Leppilampi ja Beata Papp: vauva tulossa!

Mikko Leppilampi kertoo Instagramissaan, että hän ja puoliso Beata Papp odottavat lasta.

Mikko Leppilampi ja Beata Papp kertoivat iloisen perheuutisen Instagram-tileillään.

19.4. 12:57

– Onnellisia uutisia: Meille tulee vauva, juontaja ja näyttelijä Mikko Leppilampi kirjoittaa Instagramissaan.

Hän julkaisi iloisen perheuutisen yhteydessä kuvan puolisostaan Beata Pappista, joka silittelee kuvassa raskausvatsaansa.

Myös Beata Papp on jakanut kauniin kuvan omalla Instagram-tilillään.

Leppilampi, 42, on varjellut yksityiselämäänsä julkisuudelta ja hän vahvisti hänen ja Pappin seurustelevan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa syksyllä 2019.

Sen jälkeen juontajana ja näyttelijänä tunnettu Leppilampi on kertonut julkisuudessa Pappin tekevän hänet hyvin onnelliseksi.

– Olen tällä hetkellä ehkä onnellisempi kuin koskaan. Minulle on tärkeää pitää parisuhteeseeni liittyvät asiat yksityisinä, mutta sen verran voin sanoa, että Beatalla on ratkaisevan tärkeä vaikutus onnellisuuteeni, Leppilampi kertoi Anna-lehdelle.

Papp, 25, on kommentoinut IS:lle, miksi pari ei ole näyttäytynyt yhdessä julkisuudessa. Hänen mukaansa sille löytyy luonnollinen selitys.

– Musta on tullut ihan sellainen kotihiiri. Olen joko kotona tai jäähallilla, Papp totesi IS:lle Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kuvauksissa reilu vuosi sitten.

Lapsi on Beata Pappin esikoinen. Mikko Leppilammella on aikaisemmasta suhteestaan Lilia-tytär. Beata Papp on tullut vuosien varrella suomalaisille tutuksi paitsi vuoden 2018 Miss Suomi -finalistina myös taitoluistelijana. Hän valmentaa taitoluistelijoita työkseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?