Sannan ja Mustafan välille repeää tv-ruudussa rähäkkä – turkkilaismiehen näkemys saa naisen näkemään punaista: ”Siis h**vetti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sannan ja Mustafan välille repeää tv-ruudussa rähäkkä – turkkilaismiehen näkemys saa naisen näkemään punaista: ”Siis h**vetti”

Maajussille morsian maailmalla -sarjan Mustafalla on hyvin erilainen näkemys uskollisuudesta kuin suomalaisella Sannalla. Varo juonipaljastuksia!

Mustafa osallistuu Maajussille morsian maailmalla -sarjaan.­

19.4. 6:44

Maajussille Morsian maailmalla -ohjelman sulhanen Mustafa, 42, vie tulevan torstain jaksossa Sannan, 49, treffeille ja jättää kaksi muuta morsianehdokasta torille myymään sukulaistensa kanssa vihanneksia. Jos haluat välttää juonipaljastuksia, lopeta lukeminen tähän!

Kun Sanna ja Mustafa istuvat illallispöytään ja syventyvät keskusteluun, Mustafa ja Sanna ovat nopeasti napit vastakkain.

Aluksi Sanna kuvailee, millainen mies on hänen makuunsa.

– Sellainen, jolta saa hyvää seksiä, jolla on hyvät jutut ja sit se vielä on niinku käsistään kätevä, niin hei, Sanna kuvailee.

– Eli minun tyylinen, Mustafa nauraa heti.

Sitten Sanna ottaa esille kaksikon välisen kiistakapulan, nimittäin mustasukkaisuuden. Mustafa kertoi Sannalle jo alkuvaiheessa kuvauksia, että toivoo morsiamensa olevan mustasukkainen. Sanna haluaa tarkennusta siihen, mitä tämä käytännössä tarkoittaa.

– Kun on suhde, silloin ei vehdata muiden kanssa. Mutta mulla on paljon ystäviä, ja mä annan pisteet mun ex-miehelle siitä, että hän antoi mun ihan rauhassa tavata ja hengata niiden miesten kanssa. Koska muhun voi luottaa, Sanna selittää.

Sanna (vasemmalla) ja Maarit (oikealla) ovat Mustafan morsianehdokkaita. Myös Pia on morsianehdokas.­

Mustafa ilmoittaa tähän, ettei ymmärrä, mitä Sanna tarkoittaa luottamuksella. Sanna kohottaa kulmiaan hämmentyneenä.

Mustafa selittää Sannalle skenaarion, miten voisi käydä, jos Sanna esimerkiksi lähtisi matkalle viiden miehen kanssa. Sanna nyökyttelee, että totta kai hän lähtisi matkaan.

– Neljä miestä voisi olla hyviä, ei mitään, mutta sitten viides tulee, ja pa dam, laittaa lasiisi jotakin, hän selittää ja esittää käsielein, miten mies sirottelisi Sannan lasiin huumaavaa ainetta.

– Siis h**vetti! Sanna huutaa.

– Siis pitäisikö sun olla mustasukkainen minusta, jos joku huumaa minut ja raiskaa minut, Sanna tivaa vihaisena.

– Eikö sun pitäisi olla vihainen sille miehelle?

Mustafa ei ymmärrä selitystä alkuunkaan.

– You know, turkish style. Mutta nyt mä teen finnish style, hän toteaa.

Kädenvääntö aiheesta jatkuu. Sanna kertoo, että hänellä on paljon homokavereita. Hän tivaa, saisiko hän tavata edes heitä rauhassa.

– Mä käyn viikonloppuisin mun homokaverien kanssa saunassa, hän pamauttaa.

– Miksi, Mustafa huudahtaa järkyttyneenä.

– Koska ne on mun ystäviä, Sanna vastaa.

Kun Sanna purkaa ajatuksiaan yksin kameralle, hän tuo varsin suorasanaisesti esiin, miten turhautunut hän keskusteluun on.

– Kävi ilmi, että jos mä olisin hänen vaimo, niin hän ei haluaisi, että mä olen tekemisissä muitten miesten kanssa suurin piirtein lainkaan. Se oli kyllä aika ratkaiseva tekijä, Sanna selittää kameroille.

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstaisin kello 20.00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?