David Hasselhoffin tyttärestä tulee Euroopan Playboyn ensimmäinen pluskokoinen alastonmalli – Hayley, 28, julkaisi rohkean kuvan suorasanaisella tekstillä - Viihde - Ilta-Sanomat

David Hasselhoffin tyttärestä tulee Euroopan Playboyn ensimmäinen pluskokoinen alastonmalli – Hayley, 28, julkaisi rohkean kuvan suorasanaisella tekstillä

Hayley Hasselhoff poseeraa Saksan Playboyssa punaisen silkkikimonon kanssa.

Vuonna 1992 syntynyt Hayley Hasselhoff on David Hasselhoffin kuopus.­

16.4. 15:05

David Hasselhoffin tyttärestä Hayley Hasselhoffista, 28, tulee legendaarisen Playboy-lehden ensimmäinen kameralle alasti poseeraava plusmalli.

Kurvikas mallikaunotar poseeraa lähes ilman vaatteita Saksan Playboyn toukokuun numeron kannessa. Vartaloa verhoaa vain punainen silkkikimono. Kuvat otti Playboylle kuvaava Ellen von Unwerth.

Baywatch-tähden tytär on tehnyt plusmallin töitä 14-vuotiaasta saakka.

– Olen nöyrän kiitollinen ja kunnioitettu, kun saan olla ensimmäinen pluskokoinen malli Euroopan Playboyssa, Hayley kirjoittaa Instagramissa.

Hän puhuu kirjoituksessa suorasanaisesti siitä, miten iso merkitys pluskokoisten mallien alastonkuvilla on hänen mielestään naisten valtauttamiselle.

– Halusin käyttää tätä alustaa ilmaistakseni, että teillä on mahdollisuus rakastaa kehojanne ilman epävarmuutta siitä, millaiset standardit yhteiskunnassa on kauneudelle. Valitsimme, että juhlimme minun kehoani ottamalla nämä kuvat taiteellisesti, Ellen Von Unwerthin ikonisen naisen katseen ja elokuvallisen ilmaisun avulla.

David Hasselhoff kuvattuna tyttäriensä Hayley Haselhoffin ja Taylor Ann Hasselhoffin kanssa.­

Hän huomauttaa, että toukokuu on myös mielenterveystietoa juhlistava kuukausi ja että hänen suhteensa omaan kehoon on aina ollut sidoksissa mielen hyvinvointiin.

– Toivon, että tämä kansikuva auttaa naisia ymmärtämään, että he ovat rakastettuja, arvostettuja ja haluttuja juuri sellaisina kuin ovat.

Hayley Hasselhoff kuvattuna Lontoossa lokakuussa 2019.­

Allure-lehti kertoo, että Hasselhoff on Euroopan ensimmäinen pluskokoinen Playboy-kansimalli, mutta ei koko maailman. Pluskokoinen Fluvia Lacerda poseerasi Brasilian Playboyn kannessa jo vuonna 2016 ja Molly Constable puolestaan poseerasi Yhdysvaltojen Playboyssa vuonna 2017.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?