Roope Salmisen ja Helmi-Leena Nummelan lapsi täyttää vuoden – herkkä kuva julki - Viihde - Ilta-Sanomat

Roope Salmisen ja Helmi-Leena Nummelan lapsi täyttää vuoden – herkkä kuva julki

Näyttelijäparin lapsi viettää yksivuotissyntymäpäiväänsä.

Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela ovat yksivuotiaan lapsen vanhempia.­

16.4. 13:28

Näyttelijä Helmi-Leena Nummelan ja näyttelijä-juontaja Roope Salmisen lapsi täyttää perjantaina 15.4. vuoden. Nummela on julkaissut lapsensa syntymäpäivän kunniaksi Instagramissa kahden kuvan sarjan, jossa iloitsee juhlapäivästä. Ensimmäisessä kuvassa on Iittalan Kastehelmi-tarjoiluastialle aseteltu Nummelan leipoma mangojuustokakku kukkamaljakoiden ympäröimänä. Toisessa kuvassa Nummela imettää lasta sohvalla istuen.

– Rakas lapsi, maailman ihanin olento tänään 1 vuotta!!!! Ekassa kuvassa oma tuotos mangojuustokakun muodossa (oon tosi ylpee, en oo leiponut vuosiin). Tokassa kuvassa oma tuotos ihmislapsen muodossa, sekä iltahämärä, joka enteilee imetystaipaleen loppua (oon tosi ylpee molemmista). Ihanaa viikonloppua! Rakkaus voittaa, Nummela on kirjoittanut Instagramissa julkaistujen kuvien tekstiksi.

Nummela ja Salminen varjelevat lapsensa yksityisyyttä ja ovat julkaisseet tästä hyvin vähän kuvia sosiaalisessa mediassa. Kaikissa julkaistuissa kuvissa lapsen kasvot on peitetty. Kun lapsi syntyi, molemmat julkaisivat päivitykset tämän syntymästä. Tuolloin Salminen perusteli sitä, miksei lasta tulla julkisuudessa näkemään.

– Mua ei oo yhtään haitannut julkisesti kertoo miten innoissani, valmis ja täynnä rakkautta oon. Nyt alkaa kuitenkin uuden ihmisen oma elämä, johon mulla ei oo oikeutta. Mulla on velvollisuus antaa siihen elämään niin hyvät lähtökohdat kuin ikinä pystyn ja se tulee olemaan mun tärkein duuni joka päivä niin kauan kun oon elossa, Salminen kirjoitti vuosi sitten.

Salminen paljasti hiljattain Aki Linnanahteen luotsaamassa Linnanahde Talk Show -podcastissa, että lapsen kummisetä on hänen hyvä ystävänsä juontaja-näyttelijä Christoffer Strandberg.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?