Peltipoliisin kuva paljasti radiojuontaja Rea Tallgrenin salapuuhat aviomiehelle – vaimon valehtelu paljastui nololla tavalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Peltipoliisin kuva paljasti radiojuontaja Rea Tallgrenin salapuuhat aviomiehelle – vaimon valehtelu paljastui nololla tavalla

Radiojuontaja Rea Tallgren kertoo Instagramissa, kuinka rikkoi tekemänsä lupauksen ja jäi siitä nololla tavalla miehelleen kiinni.

Radiojuontaja Rea Tallgren paljastaa Instagramissa, kuinka jäi kiinni herkkulakon rikkomisesta.­

16.4. 10:06

Ysäriradion aamujuontaja Rea Tallgren kertoo Instagramissa, kuinka jäi huvittavalla tavalla miehelleen Samu Tallgrenille kiinni siitä, että rikkoi heidän yhdessä sopimaansa herkkulakkoa. Tallgren jakoi Instagramissa kuvan, jonka peltipoliisi on napannut hänestä. Kuvan taustalla on hauska tarina.

Tallgren kertoo ryhtyneensä miehensä kanssa useamman kerran herkkulakkoon, jossa puolisoiden tarkoituksena on tukea toisiaan herkuttelun lopettamisessa. Hän paljastaa jääneensä miehelleen kuitenkin useamman kerran kiinni lakon rikkomisesta, mutta ei kuitenkaan näin räikeästi kuin tällä kertaa.

– Tää tuorein kiinnijääminen on kuitenkin mielikuvituksellisin kaikista, Tallgren kirjoittaa Instagramissa.

Hän kertoo olleensa pääsiäisenä vanhempiensa luona, jossa kaikki söivät suklaamunia.

– Minäkin päätin niitä herkkulakosta huolimatta syödä. Ja tehän tiedätte, että kun kerran aloittaa, on vaikea lopettaa! Niinpä pakkasin suklaamunia autoon paluumatkalle evääksi ja vedin niitä hyvin antaumuksella. Niin antaumuksella itse asiassa, että päädyin ajamaan ylinopeutta ja koko komeus tallentui valvontakameraan. Halusin uskoa, että ylinopeus olisi ollut sen verran pieni, ettei postia välttämättä olisi tullut... mutta se oli turha toivo, Tallgren kertoo Instagramissa ja jatkaa:

– Voin kertoa, että mieheni ilme oli näkemisen arvoinen, kun hänelle saapui sähköpostissa yllätyssakko – ja sen liitteenä kuva hänen ”herkkulakossa olevasta” vaimostaan – kokonainen suklaamuna suussa auton ratissa.

Radiojuontaja kertoo julkaisussa myös aiemmista kerroista, kun on jäänyt miehelleen kiinni herkkulakon rikkomisesta.

– Kerran olin ostanut herkkuja vahingossa hänen luottokortillaan karkkikaupasta ja toisen kerran kirjoitin hänelle kauppalistan lompakostani löytyneen kuitin takapuolelle - kuitin, joka todisti, että olin juuri pari iltaa sitten yksin kotona ollessani lähestulkoon ostanut kaupan tyhjäksi juustonaksuista ja suklaasta.

Tallgrenin seuraajat ovat ottaneet päivityksen riemulla vastaan ja moni kertoo nauraneensa päivitykselle. Tallgren kertoo kuvan kommenttikentässä myös, miten hänen miehensä reagoi peltipoliisikuvaan.

– Huokaisi syvään. En tiedä yllättääkö tässä vaiheessa enää mikään.

Muun muassa Radio Suomipopin juontaja Tinni Wikström on kommentoinut päivitystä usean nauruemojin ja tekstin kera:

– Ai juma! Mua naurattaa tämä. Maailmankaikkeus todella vastustaa sun salassapitohommia, Wikström kommentoi.

Tallgren nähtiin vuosi sitten keväällä Olet mitä syöt -tv-ohjelmassa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?