Jethro neuvotteli UFC-ottelija Teemu Packalénin kanssa asuntokaupoista – pian tilanne muuttui erikoiseksi: ”Painiksihan se meni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jethro neuvotteli UFC-ottelija Teemu Packalénin kanssa asuntokaupoista – pian tilanne muuttui erikoiseksi: ”Painiksihan se meni”

Vapaaottelijan ja kiinteistövälittäjän ”ottelu” sai seuraajilta huvittuneen reaktion.

15.4. 22:00

Tv-persoona ja kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt kertoi Instagramissaan saaneensa toimistolleen UFC-ottelija Teemu Packalénin, joka on aikeissa myydä asuntonsa.

Neuvottelutilanne muuttui lopulta erikoiseksi. Rostedt julkaisi kuvan koomisesta tilanteesta, jossa kaksikko painii toimiston lattialla.

– UFC-ottelija Teemu Packalén tuli keskustelemaan asuntokaupasta ja painiksihan se meni. Vanha kunnon lukko toimii aina! Teemulla oli ennen mun kohtaamista kunnioitettavat 11 ottelua, 8 voittoa. Nyt otteluita on siten 12, Rostedt saneli kuvatekstissään.

– Otin heti kättelyssä asenteen: myyn herra Packalénin asunnon, halusi hän tai ei.

Kiinteistökuninkaan päivityksen kommenttikenttä täyttyi pian nauruhymiöistä.

– Älä vedä enää hei!! anna Jeti olla. Rauha. Hiton hullu, radiojuontaja Juha Perälä heitti.

– Aivan loistava julkaisu, tervetuloa vääntämään kauppaa joskus Seinäjoelle, kommentoi eräs seuraaja nauruhymiön kera.

– Kun ei nyt vaan sattuis mitään.

Teemu Packalén on otellut neljä kertaa vapaaottelun ”kuninkuussarjassa” UFC:ssä. Hän on myös voittanut vapaaottelun Suomen mestaruuden vuonna 2012.

Teemu Packalén asuu tällä hetkellä Kaarinassa avopuolisonsa, vuoden 2015 bikini fitnessin Suomen mestarin Eevi Teittisen kanssa. Pariskunnalla on myös kakkoskoti Helsingissä.

Teittinen kertoi hiljattain Instagramissaan, että pari luopui Kalasatamassa sijainneesta vuokrakodistaan, ja hän osti uuden asunnon Linnanmäen läheisyydestä.

Teemu Packalén on yksi MTV3-kanavan Myyrä-ohjelman osallistujista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?