Aviomies yllätti Sinin erohakemuksella kesken Big Brother -kauden – nyt Sini hakee lopullista eroa yksin - Viihde - Ilta-Sanomat

Aviomies yllätti Sinin erohakemuksella kesken Big Brother -kauden – nyt Sini hakee lopullista eroa yksin

Big Brotherista kohun saattelemana poistunut Sini on jättänyt avioeron toisen vaiheen hakemuksen yksin.

BB-Sinin avioero näyttää tulleen tiensä päähän.

15.4. 16:45

Big Brotherista tutun porilaisen asianajajan ja varatuomarin Sinin, 33, elämä muuttui viime syyskuussa. Hän poistui valtavan kohun saattelemana BB-talosta sen jälkeen, kun hänen aviomiehensä oli jättänyt avioerohakemuksen.

Nyt näyttää siltä, ettei pariskunta ei ole saanut asioitaan selvitettyä. Sini jätti 6. huhtikuuta avioeron toisen vaiheen hakemuksen Satakunnan käräjäoikeuteen. Hakemuksen on jättänyt vain Sini, eli hän hakee lopullista avioeroa yksin. Asia vahvistetaan Satakunnan käräjäoikeudesta.

IS tavoitti Sinin, mutta hän ei halunnut kommentoida asiaa.

Sini poistui BB-talosta avioerokohun saattelemana.

Alunperin Sinin puoliso jätti erohakemuksen yksin perjantaina 11. syyskuuta 2020 Satakunnan käräjäoikeuteen. Sini oli erohakemuksen jättämisen aikaan BB-talossa.

Tilanteesta erikoisen teki se, että yksin jätetyissä avioerohakemuksissa eron harkinta-aika alkaa vasta, kun avioerohakemus on saatettu tiettäväksi molemmille osapuolille. Näin ollen avioeron harkinta-aika ei voinut tässä tapauksessa alkaa ennen kuin Sini oli saanut tiedon puolisonsa jättämästä avioerohakemuksesta.

Pian Sini poistuikin talosta kohun saattelemana. Hänen lähtönsä syyksi kerrottiin ”henkilökohtaiset syyt”.

BB-Sini kertoi talossa ollessaan muun muassa ADHD-diagnoosistaan.

Sini on pysytellyt julkisuudessa melko vaitonaisena elämästään Big Brotherin ja avioerokohun jälkeen.

Sinin osallistuminen tosi-tv-ohjelmaan nosti kuitenkin myös hänen työpaikkansa julkisuuteen, minkä takia hän joutui jäämään sivuun työstään asianajotoimistosta. Kyseinen lakitoimisto on Sinin avioeroa hakeneen miehen omistama.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?