Ruisrock on peruttu

Seuraavan kerran festivaalia juhlitaan heinäkuussa 2022.

15.4.2021 12:11

Ruisrock tiedottaa, että Turun Ruissalossa vuosittain järjestettävä festivaali on peruttu koronaviruspandemian takia.

Tiedotteen mukaan festivaalin tuotantoa on mahdotonta edistää, kun täyttä varmuutta järjestämisedellytyksistä ei ole. Siksi peruminen on järjestäjien mukaan ainoa mahdollinen ratkaisu.

– Suurin toiveemme kuluneen vuoden aikana on ollut, että pääsisimme järjestämään taas Ruisrockin. Yleisön, esiintyjien ja meidän kaikkien kaipuu festareille on ollut käsin kosketeltavaa, ja teimme kaikkemme, että olisimme voineet järjestää raskaan vuoden jälkeen juhlat Ruissalossa.

– Ruisrock on yli 50 vuotta koonnut ihmiset yhteen kokemaan ikimuistoisia elämyksiä. Tähän ei nykyisessä epävarmassa tilanteessa ole kuitenkaan edellytyksiä, joten särkynein sydämin joudumme perumaan kesän festivaalin. Keskitymme nyt täysillä vuoteen 2022, jonka suunnittelu on jo aloitettu. Kiitos vielä kaikille teille, jotka olitte tulossa Ruisrockiin. Nähdään reilun vuoden päästä Ruissalossa, jolloin juhlitaan kolmen vuoden edestä, Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä kommentoi.

Ruisrockin 2022 artistineuvottelut ovat käynnissä. Festivaali vietetään 8.–10.7.2022 Turun Ruissalossa.

Ruisrockiin ensi kesäksi lipun ostaneet voivat säilyttää lippunsa ja käyttää sen sellaisenaan vuoden 2022 festivaalilla. Myös vuodelta 2020 säästetyt liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 Ruisrockissa.

Liput voi myös palauttaa ja saada rahat takaisin lukuunottamatta lippukaupan käsittelymaksua.

  • Katso oheiselta videolta, miltä Ruisrockissa näytti vuonna 2019 eli silloin, kun se on viimeksi järjestetty.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?