Antti Holma kertoo, miksi katosi sosiaalisesta mediasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Holma kertoo, miksi katosi sosiaalisesta mediasta

Valtavan suosittua Instagram-tiliä pitänyt Antti Holma kertoo kustantajansa Otavan välityksellä, miksi poistui sosiaalisesta mediasta.

14.4. 15:42

Näyttelijä, kirjailija ja juontaja Antti Holman, 38, Instagram-tilin poistuminen aiheutti tiistaina valtavaa kuhinaa miehen seuraajissa ja faneissa. Jo aiemmin Twitteristä poistunut Holma poistui myös Instagramista ja näin ollen koko sosiaalisesta mediasta.

Nyt Holma kommentoi asiaa lyhyesti kustantajansa Otavan välityksellä. Otavan viestintäpäällikkö kertoo IS:lle, että Holman Instagram-tili poistui yksinkertaisen syyn vuoksi.

– Hän poisti Instagram-tilinsä, koska hänellä ole tilille enää mitään käyttöä, Holman kustantaja kertoo miehen terveiset asiaan liittyen.

IS ei tavoittanut Holmaa kommentoimaan asiaa. Otavan mukaan Holma ei aio kommentoida asiaa yksityiskohtaisemmin.

Holman kommenteista uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Holma oli valtavan suosittu Instagramissa, jossa hän julkaisi humoristisia kuvia ja videoita. Hän on myös pitänyt suosittuja livelähetyksiä Instagramissa.

Nyt Holma on kuitenkin kadonnut ainakin toistaiseksi koko sosiaalisesta mediasta.

Holma on asunut viime vuodet ranskalaisen puolisonsa Emmanuel Ceyssonin kanssa Yhdysvalloissa. Hän kertoi pariskunnan korona-arjesta keväällä 2020 Vappu ja Marja Live -keskusteluohjelmassa. Holma kertoi ohjelmassa kirjoittavansa eristyksissä kirjaa.

Holman puoliso, jota näyttelijä kutsuu Ranskanperunaksi soitti toisessa huoneessa harppuaan samaan aikaan, kun Holma raportoi Suomeen.

– Tuolla se pimputtaa harppuaan. Oopperan ovet meni kiinni ja viimeinen sekki lyötiin käteen. Kiitos ja heippa. Ei ole turvaverkkoja. Nyt hän antaa etäharpputunteja, Holma kertoi.

Emmanuelin Instagram-tili on edelleen auki, mutta Holmaa nähdään siellä harvemmin, koska Emmanuel keskittyy tilillään enimmäkseen työhönsä liittyviin asioihin.

Juttua täydennetty 15.4. klo 10:50. Holman kommenteista kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?