Anna: Radiojuontaja Minna Kuukka vaihtoi kumppania, jätti pillerit pois ja sitten tulikin kaksoset – ex-puoliso tuli sairaalaan katsomaan vauvoja - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Radiojuontaja Minna Kuukka vaihtoi kumppania, jätti pillerit pois ja sitten tulikin kaksoset – ex-puoliso tuli sairaalaan katsomaan vauvoja

Minna Kuukka sai kaksoset 36-vuotiaana, vaikka oli jo ehtinyt luulla, ettei koskaan tulisi äidiksi.

Minna Kuukka kuvassa vuonna 2019.­

14.4. 9:40

Radio Novan aamun juontajana tunnettu Minna Kuukka kertoo Anna-lehden tuoreessa haastattelussa elämänsä suuresta käännekohdasta. Hän erosi 35-vuotiaana edellisen kumppaninsa kanssa ja ajatteli jo, ettei varmasti tule koskaan äidiksi.

Sitten hän tapasikin nopeasti nykyisen puolisonsa, jätti pian e-pillerit pois ja tuli saman tien raskaaksi.

Eikä siinä vielä kaikki, vaan lapsia ei tullutkaan vain yhtä, vaan kaksi. Kuukka oli 36-vuotias, kun hän synnytti kaksosensa.

Eroon entisestä kumppanista ei liittynyt Kuukan mukaan draamaa, vaan he onnistuivat pysymään hyvinä ystävinä erosta huolimatta.

– Hän tuli ensimmäisten joukossa sairaalaan katsomaan vauvojamme, jotka syntyivät elokuussa 2006. Hän oli nyksäni varpajaisissakin, Kuukka sanoo.

Nykyään Kuukan ja hänen puolisonsa Tatu Vehmaksen kaksoset ovat 14-vuotiaita.

Kuukka on juontanut viisi vuotta radio Novan aamuohjelmaa juontajaparinsa Aki Linnanahteen kanssa.

Kuukka kiitteli hiljattain IS:n haastattelussa puolisoaan siitä, että tämä on mahdollistanut hänelle radiouran luomisen kiireisen pikkulapsiarjen keskellä. Lapset olivat kaksivuotiaita, kun äiti alkoi tehdä töitä aamujuontajana.

– Olen tehnyt aamuradiota koko sen ajan, kun he muistavat. Olen aina sanonut sitä, että täytyy antaa miehelleni pisteet siitä, että hän on hoitanut kurahousurumbat ja päiväkotiin viemiset. Muutenhan tämä ei olisi ollut mahdollista.

Korjattu otsikkoa kello 10.32: Kyseessä oli entinen aviopuoliso, ei poikaystävä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?