Shirly Karvinen kommentoi podcastissa hänen ja Sannin suhdehuhuja – pusukuvat päätyivät julkisuuteen: ”Jouduin soittamaan puhelun, johon en ollut valmis” - Viihde - Ilta-Sanomat

Shirly Karvinen kommentoi podcastissa hänen ja Sannin suhdehuhuja – pusukuvat päätyivät julkisuuteen: ”Jouduin soittamaan puhelun, johon en ollut valmis”

Shirly Karvinen kommentoi Aki Linnanahteen ohjelmassa ensimmäistä kertaa hänestä ja Sannista otettuja pusukuvia.

Radiojuontajana tunnettu Shirly Karvinen tuli julkisuuteen alunperin Miss Suomi -kisoista.­

10.4. 6:00

Juontaja Shirly Karvinen pohtii julkisuutta ja sen varjopuolia Aki Linnanahteen talk show’n uudessa jaksossa. Karvinen tuli julkisuuteen vuonna 2016 voitettuaan Miss Suomi -kauneuskisan. Sen jälkeen hänet on luonut uraa media-alalla ja työskentelee nyt radiojuontajana.

Aki Linnanahde nostaa talk show’ssa esille sen, että Karvisen yksityiselämää on seurattu mediassa missivuoden jälkeen tiiviisti ja etenkin hänen rakkauselämänsä on noussut viime aikoina otsikoihin.

Linnanahde kysyy Karviselta, että miltä hänestä tuntuu, että hänestä ja laulaja Sannista on otettu salaa kuvia, jotka ovat päätyneet julkisuuteen.

– Mä kysyn tän kysymyksen. On pusuttelukuvia, halailukuvia, tosi paljon yksityisiä juttuja sinusta ja Sannista. Miltä se tuntuu? Linnanahde tiedustelee.

– Onhan tässä mun lyhyen mediaurani aikana ollut kaikennäköisiä kirjoituksia ja otsikoita. Tuntuu, että niihin on tosi turtunut tietyllä tapaa, mutta onhan se hurjaa, että tällaiset pusuttelukuvat samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa… Tuntui aika alastomalta, kun sen näki ensimmäisen kerran lehdessä, Karvinen pohtii.

Sanni on yksi Suomen menestyneimmistä laulajista. Hän on tehnyt 2080-luvulla -jättihitillään suomalaista musiikkihistoriaa, sillä vuonna 2015 julkaistu kappale on pysytellyt yhteensä yli 200 viikkoa Suomen virallisella top 100 -radiolistalla.­

Hän sanoo Linnanahteelle, ettei ollut valmis siihen, että hänen kiinnostuksensa samaa sukupuolta kohtaan tulisi yhtäkkiä kaikkien tietoisuuteen.

– Sitä asiaa ei varsinaisesti salaillut, mutta kun se lävähtää mustavalkoisella lehden kanteen, meet kauppaan ja näät sen siinä nenän edessä... Tuntuu siltä, että kaikki muutkin näkee sen samaan aikaan. Se tuntuu alastomalta, hän kuvailee.

– Teen tarkentavan kysymyksen, että puhut kiinnostuksesta samaan sukupuoleen? Linnanahde kysyy Karviselta.

– Kyllä. Jos mietin vaikka ihmisten kuvaamia videoita, niin se tuntuu tosi ahdistavalta, että vietät iltaa kavereiden kanssa ja viereisessä pöydässä on joku intopinkeenä kameran kanssa. Se ei ole ok, Karvinen huomauttaa.

”En ole puhunut asiasta hirveästi läheisilleni”

Karvinen sanoo talk show’ssa, ettei ollut puhunut asiasta läheisilleen. Kun hän sai kuulla, että hänet on yhdistetty julkisuudessa samaa sukupuolta olevaan henkilöön, hän halusi kertoa asiasta vanhemmilleen, ennen kuin he näkisivät kuvat lehdessä.

– En ole varsinaisesti salaillut itseltäni mitään, mutta se on puoli, jota en ole suostunut katsomaan itsessäni kunnolla. Koska en ole suostunut katsomaan sitä puolta itsestäni, niin luonnollisesti en ole puhunut asiasta hirveästi läheisilleni, Karvinen kertoo.

– En halua vanhempieni menevän kauppaan ja näkevän (lehden), että onko toi meidän Shirly, mitä se tekee? Jouduin soittamaan puhelun, johon en ollut valmis. Äiti ja iskä, nyt on sellainen tilanne, että oon aina ollut kiinnostunut miehistä, mutta mahdollisesti myös naisista.

– Tiesit, että juttu on tulossa lehteen ja halusit sitä ennen soittaa? Linnanahde kysyy.

Karvinen kuvailee, että olisi halunnut käsitellä asian kaikessa rauhassa, mutta se ei ollut mahdollista.

– Olisin halunnut rauhassa sulatella asiaa. Se on iso prosessi käydä läpi itsensä kanssa. Siitä on toivuttu. Edelleen tässä ollaan ja kaikki on hyvin. Oli se aika kivuliasta. Laastarinomaisesti se repäistiin, ennen kuin olin siihen itse valmis.

Shirly Karvinen on missivuotensa jälkeen luonut uraa media-alalla. Hän juontaa Basso-radiokanavan aamushow’ta yhdessä Janne Lehmosen kanssa.­

Linnanahde pohtii, että julkisuudesta tutun henkilön rakkauselämä herättää ihmisissä kiinnostusta ja etenkin, jos toinen osapuoli on myös julkisuudesta tuttu.

Karvinen sanoo ymmärtävänsä ihmisten kiinnostuksen, mutta haluavansa vaalia myös yksityisyyttään.

– Olen tehnyt itse sen valinnan, että olen tehnyt julkista työtä ja siinä on omat varjopuolensa. Tästä huolimatta tulee mieleen, että onko kuitenkin joku kohtuus. Raja on vedettävä johonkin, hän toteaa.

– Teen tässä ja nyt päätöksen, että en aio kysyä sun parisuhdestatusta. Loppujen lopuksi, mitä se mulle kuuluu, Linnanahde sanoo.

– Kiitos! Karvinen naurahtaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?