Raumanmeren juhannus perutaan tänäkin vuonna – syynä koronan aiheuttamat rajoitteet - Viihde - Ilta-Sanomat

Raumanmeren juhannus perutaan tänäkin vuonna – syynä koronan aiheuttamat rajoitteet

Perinteinen RMJ-festivaali on peruttu tältäkin vuodelta. Järjestäjät suuntaavat katseensa nyt vuoteen 2022.

Festariyleisöä RMJ:ssä vuonna 2010.

9.4. 11:07

Juhannusfestivaali Raumanmeren juhannus perutaan toista vuotta putkeen. Asiasta kerrotaan festarien kotisivuilla.

Kotisivuilla olevan tiedotteen mukaan koronatilanne ja vallitsevat rajoitukset tekevät mahdottomaksi RMJ:n järjestämisen. Festarit on järjestetty perinteisesti Rauman Otanlahden alueella.

– Olimme loppuun asti toiveikkaita ja kartoitimme erilaisia vaihtoehtoja festivaalin mahdollistamiseksi turvallisesti ja vastuullisesti. Meidän on kuitenkin nyt todettava taistelun olevan vielä kesken ja nöyrryttävä, että näissä olosuhteissa ei pystytä järjestää RMJ:n arvoista tapahtumaa, toteaa RMJ:n tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas.

– Meidän prioriteettina on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Siksi nyt on nostettava pää pystyyn ja suunnattava katse ensi vuoteen, Myllykangas sanoo.

Festivaalille oli ehditty julkaista jo kansainvälisiä esiintyjiä, kuten Galantis, Imanbek, Joel Corry, Tungevaag & Raaban sekä VIZE. Mukana olivat myös kotimaisia tähtiä, kuten Antti Tuisku.

Vuosien 2020 ja 2021 lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Raumanmeren Juhannukseen 2022. RMJ juhlitaan seuraavan kerran juhannuksena Raumalla Otanlahden rannalla 23.–25.6.2022. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian. RMJ:n kotisivuilla kerrotaan, että jos haluat osallistua jo ostamallasi RMJ-lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi mitään toimenpiteitä.

Lipun voi halutessaan myös vaihtaa samanarvoiseen Nelonen Media Live -lahjakorttiin molemmissa lippukaupoissa tai kolmantena vaihtoehtona voit lunastaa ostamasi RMJ-lipun takaisin. Myös kulttuuriseteleillä ostetut lippurahat palautetaan asiakkaalle.

Viimeinen lippujen palautuspäivä ilmoitetaan RMJ 2022 julkaisun yhteydessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?