Kirsi Alm-Siira kyselee somessa ideoita uuden koiranpentunsa nimeksi – ylisöpö kuva sai seuraajat villiintymään - Viihde - Ilta-Sanomat

Kirsi Alm-Siira kyselee somessa ideoita uuden koiranpentunsa nimeksi – ylisöpö kuva sai seuraajat villiintymään

Kirsi Alm-Siiran uusi koiranpentu sai Instagramissa ihastuneita huokauksia osakseen.

Kirsi Alm-Siira pyysi somessa apua nimiongelmaan.­

8.4. 17:13

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran, 46, perhe on kasvamassa uudella jäsenellä, nimittäin pienellä koiranpennulla. Alm-Siira julkaisi tiistaina kuvan uudesta tulokkaasta, joka sulatti saman tien seuraajien sydämet.

– Olen elävä olento, vaikka näytänkin lelulta. Muutan Punavuoreen kuun lopussa ja ois yks juttu; mulla ei oo meinaan vielä nimeä. Onks sulla korvan takana joku kiva sana, millä mua vois huudella takaisin jotain koiruuksiani tekemästä, Alm-Siira runoilee Instagramissa.

Ankkurin someseuraajat lähtivät oitis nimileikkiin mukaan. Karvakuonon nimeksi ehdotettiin muun muassa Pusua, Petoa, Käpyä, Unnaa, Lakua ja Nuppua. Alm-Siira paljasti, että uusi tulokas on tyttö ja se on sekoitus noutajaa ja villakoiraa.

Leikkisien nimien lisäksi ehdoteltiin vanhempia naisten nimiä. Miltä kuulostaisi Kylli, Ruusu, Sylvi, Lyyti, Aune tai Armi?

Siitä someseuraajat olivat kuitenkin yhtä mieltä, että pieni koiranpentu on söpö kuin mikä. Alm-Siiran mukaan pentu muuttaa uuteen kotiinsa kuun lopussa.

Alm-Siiran henkilökohtaisessa elämässä on tapahtunut muitakin muutoksia viime aikoina. Uutisankkuri kertoi tammikuussa, että hänen pitkä avioliittonsa Kalle Siiran kanssa on tullut päätökseensä.

– Olemme päätyneet yhteiseen eropäätökseen pitkän harkinnan jälkeen. Olemme kiitollisia yhdessä kuljetusta matkastamme. Erityisen onnellisia olemme rakkaista lapsistamme, jotka jatkavat edelleen molempien elämän keskipisteinä, ex-pari kertoi Facebookissa.

Kirsi Alm-Siira ja Kalle Siira ehtivät olla naimisissa 14 vuotta ja yhdessä lähemmäs 20 vuotta. Parilla on kaksi kouluikäistä tytärtä. Alm-Siira on ollut julkisuudessa hyvin vaitonainen yksityiselämästään, eikä hän ole puhunut haastatteluissa juuri perheestään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?