Suosikkibloggaaja Linda, 31, julkaisi lumoavan kuvan Instagramissa, mutta todellisuus oli aivan toinen – taustalla täysin käsittämätön operaatio - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkibloggaaja Linda, 31, julkaisi lumoavan kuvan Instagramissa, mutta todellisuus oli aivan toinen – taustalla täysin käsittämätön operaatio

Bloggaaja Linda Juhola, 31, paljastaa podcastissa, mitä kaikkea yksi täydellinen Instagram-kuva voi pitää sisällään.

Linda Juhola on Suomen suosituimpia bloggaajia.­

8.4. 14:31

Bloggaaja Linda Juhola ihastutti seuraajiaan muutama vuosi sitten, kun hän julkaisi syntymäpäivänsä kunnaksi omalla henkilökohtaisella Instagram-tilillään lumoavan kuvan suoraan Pariisista.

Juhola juhlisti tuolloin 30-vuotissyntymäpäiväänsä ammattivalokuvaajan nappaamalla kuvalla, jossa hän poseeraa kameralle näyttävässä iltapuvussa ilmapallot kädessään. Kuvan taustalla komeilee vaaleanpunertava taivas sekä Pariisin tunnetuin nähtävyys, Eiffel-torni.

Tuoreessa Nonsense-podcastin jaksossa Juhola, 31, kuitenkin paljastaa, että yhden onnistuneen Instagram-kuvan takana piili tarkka suunnitelma. Podcastin Instagram-tilillä julkaisemassaan päivityksessä Juhola paljastaa, että inspiraatio kuvaan oli oikeastaan löydetty jo kaksi vuotta aikaisemmin.

Juhola myös paljastaa, että kuvassa komeileva sininen iltapuku oli lainattu kuvaa varten suunnittelija Riikka Ikäheimolta. Mekko oli siis kuljetettu matkalaukussa Suomesta Pariisiin.

– Eiffel-torni oli kuviin must, eli näitähän lähdettiin ottamaan klo 5 aamulla, koska muut turistit, meikit oli laitettu suunnilleen edellisenä iltana valmiiksi, jotta ei tarvitse meikata aamulla..., Juhola avaa kuvan taustoja Instagramissa.

– Kuvauspropseina 30 ilmapalloa, ekat pallot tyhjentyivät yön aikana, joten seikkailtiin taksin kanssa uusien pallojen perässä. Päivähän oli tietty pilvinen ja sateinen, eli maisemaan photaroitiin myöhemmin aurinko ja sininen taivas ja extra fun fact: pallot myytiin kuvaussession jälkeen 50 eurolla toiselle Insta-kuvan ottajalle, Juhola paljastaa.

Linda Juhola on kirjoittanut suosittua P.S. I Love Fashion -blogiaan jo vuosien ajan. Blogin ohella hän työskentelee Instagramin sekä Nonsense-podcastinsa parissa.

Suomen suosituimpiin bloggaajiin lukeutuvan Juholan perheonni täydentyi muutamia kuukausia sitten, kun hän toivotti tervetulleeksi esikoispoikansa yhdessä puolisonsa Steven kanssa. Perhe viihtyy tällä hetkellä Tukholmassa, jossa Juhola, 31, on asunut jo useiden vuosien ajan.

Juhola ei ole ensimmäinen sosiaalisen median ammattilainen, joka on raottanut totuuksia kauniiden Instagram-kuvien takana. Muun muassa vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi paljasti muutamia vuosia sitten osallistuneensa Balin matkallaan maksulliselle ”Instagram-kierrokselle” jossa kierrettiin kaikki saaren kuvauksellisimmat lokaatiot.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?