Näyttävä tatuointi paljasti yhden Dubain parvekenakuilijoista kiovalaiseksi asianajajaksi – perhe ei tiennyt mitään ”rohkeasta uramuutoksesta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttävä tatuointi paljasti yhden Dubain parvekenakuilijoista kiovalaiseksi asianajajaksi – perhe ei tiennyt mitään ”rohkeasta uramuutoksesta”

Kiovalaisen asianajaja Yana Graboshchukin perhe oli autuaan tietämätön siitä, mitä hän Dubaissa oikeasti puuhasi.

7.4. 14:23

Hiljattain maailmalla otsikoihin nousivat naiset, jotka poseerasivat Dubaissa sijaitsevan rakennuksen parvekkeella täysin alastomana. Viidentoista naisen muodostamaa joukkoa epäillään säädyttömyydestä julkisella paikalla, josta voi maassa saada jopa kuuden kuukauden vankeustuomion.

Sittemmin yhdeksi naisista identifioitiin ukrainalainen malli Yana Graboshchuk, kertoo The Sun. Lehden mukaan Graboshchukin, 27, perhe oli luullut naisen olevan lomalla ja tieto siitä, että nainen oli osallistunut tämän kaltaisiin rohkeisiin kuvauksiin tuli heille shokkina.

– Hän lähti lomalle enkä tiedä, mitä sitten tapahtui. Hän oli suunnitellut nämä kuvaukset, mutta en tiedä asiasta enempää, Graboshchukin Taras-veli kommentoi lehdelle.

Yhteensä 11 ukrainalaista ja venäläistä naista pidätettiin Dubaissa tempauksen seurauksena. The Sunin mukaan Graboshchukin henkilöllisyyden paljasti hänen reidessään komeileva näyttävä tatuointi.

Mail Onlinen mukaan Graboshuck on valmistunut asianajajaksi. Hän ei kuitenkaan onnistunut löytämään koulutustaan vastaavaa työtä ja on sittemmin työskennellyt muun muassa kahviloissa, tarjoilijana sekä baarimikkona.

Lomaltaan Graboshuck jakoi perheelleen ainoastaan kuvia hotelliaamupaloista, uima-altailta sekä Dubain maisemista. Hän oli kertonut vaihtavansa hotellia vain muutama päivä ennen kuin hänet pidätettiin.

Parvekkeella kuvattu video ja kuvat, joissa myös Graboshchuk esiintyy, lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa lauantaina. Kuvissa 15 täysin alastonta naista poseeraa kameroille Dubain Marina-hienostoalueen kerrostalon parvekkeella keskellä kirkasta päivää. Brittitabloidien mukaan kyseessä oli israelilaisen aikuisviihdesivuston järjestämä julkisuustempaus.

Lähi-Idässä alastomuus julkisella paikalla on lain vastaista. Vankilatuomion voi saada myös julkisista hellyyden osoituksista tai luvattomasta alkoholin käytöstä. Kyseiset naiset on brittilehtien mukaan karkotettu maasta.

Säädyttömyydestä julkisella paikalla uhkaa maassa jopa kuuden kuukauden vankeus ja yli tuhannen euron sakot. Pornografisen materiaalin levittäminen on niin ikään rangaistavaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?