Yhden kilpailijan käytös jakaa Diili-ohjelmassa rajusti mielipiteitä – sitten hän päätti soittaa viime jaksossa pudonneelle Helenalle, ja sai hätkähdyttävän neuvon - Viihde - Ilta-Sanomat

Yhden kilpailijan käytös jakaa Diili-ohjelmassa rajusti mielipiteitä – sitten hän päätti soittaa viime jaksossa pudonneelle Helenalle, ja sai hätkähdyttävän neuvon

Sointu Borg soittaa Diili-ohjelmassa viime jaksossa pudonneelle Helenalle ja saa tiukan neuvon. Varo juonipaljastuksia!

Sointu (oikealla) ottaa osaa Jaajo Linnonmaan juontamalle Diili-kaudelle. Hänen käytöksensä on herättänyt paljon keskustelua katsojien keskuudessa.­

7.4. 8:35

Diili-ohjelman kahdeksannessa jaksossa tunnelma alkaa olla erittäin kilpailuhenkinen. Tv-kisassa on mukana vielä kuusi kilpailijaa, ja jaksoja on tämän jälkeen jäljellä enää kaksi kappaletta.

Erityisesti yksi kilpailija on päässyt Jaajo Linnonmaan juontamalla kaudella katsojien herkeämättömän huomion kohteeksi. 28-vuotiaan Sointu Borgin suorasukainen tyyli on jakanut kauden alusta asti mielipiteitä.

Jos haluat välttää juonipaljastuksia, lopeta lukeminen tähän.

28-vuotias Sointu saa tarpeekseen miesten käytöksestä.­

Jaksossa on tehtävänä myydä muotisuunnittelija Minna Parikan ja second hand -yrittäjä Noora Hautakankaan valitsemat tuotteet mahdollisimman hyvällä voitolla. Tavaroiden joukosta löytyy muun muassa Parikan Linnan juhlissa käyttämä, uniikki mekko ja Guccin himoittu laukku.

Yksi tehtävän jälkeen johtoryhmän eteen joutuvista on Sointu, joka on ajautunut ilmiriitaan miespuolisten joukkuekaveriensa kanssa.

Ennen Jaajo Linnonmaan, Noora Fagerströmin ja Toni Lähteen eteen marssimista Sointu kertoo ottaneensa puhelimen käteensä ja pirauttaneensa sarjasta edellisessä jaksossa pudonneelle Helenalle. Syyksi hän kertoo, että halusi Helenalta tsemppiä vaikeaan tilanteeseen.

– Helena hienosti sanoi, että kuule Sointu, tissit pystyyn ja pallit pöydälle ja rökität ne äijät. Olin vaan, että selvä, Sointu sanoo.

Diili Nelosella maanantaisin kello 21. IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?