Janni Hussi julkaisi hehkeän kuvan Joel Harkimon kanssa – pian seuraajat huomasivat radiojuontajan ulkonäössä jotakin erikoista - Viihde - Ilta-Sanomat

Janni Hussi julkaisi hehkeän kuvan Joel Harkimon kanssa – pian seuraajat huomasivat radiojuontajan ulkonäössä jotakin erikoista

Janni Hussi ja Joel Harkimo viettivät pääsiäisen pyhiä karanteenissa kotonaan. Hussin jakamassa kuvassa seuraajien huomio kiinnittyi välittömästi hänen sääriinsä.

Hussin mustelmien täyteiset sääret aiheuttivat ihmetystä Instagramissa.­

6.4. 10:50

Radiojuontajana, sosiaalisen median vaikuttajana ja televisiopersoonana tunnetun Janni Hussin pääsiäinen sujui karanteenissa neljän seinän sisällä. Hussi altistui taannoin koronalle työpaikallaan ja näin ollen hän viihtyy karanteenissa vielä noin viikon päivät.

Korona-altistus ei kuitenkaan estänyt Hussia juhlimasta pääsiäisen pyhiä kekseliäällä tavalla. Hän julkaisi viikonloppuna omalla henkilökohtaisellaan Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä puolisonsa Joel Harkimon kanssa. Pariskunta on pukeutunut pyhien kunniaksi näyttäviin asuihin.

– Deitti-ilta! Ollaan oltu kotosalla yli vuoden päivät enemmän tai vähemmän verskoissa. Verkkarit on BEST, mutta välillä harmittaa että kaapeissa lojuu ihan tyhjän panttina erilaisia juhlakolttuja. Nyt päätettiin että laitetaan pääsiäisen kunniaksi pöytä koreeks ja parempaa Seppälää päälle. Oli oikeestaan ihan hauskaa ”pukeutua” ihan vaan olohuonetta ja partsia varten, Hussi kirjoitti kuvatekstissään.

Hussin julkaisema kuva on kerännyt lukuisia tykkäyksiä ja kommentteja. Muun muassa Tuija Pehkonen ja Lotta Hintsa riensivät kehumaan näyttävää pariskuntaa. Muutaman seuraajan huomio kiinnittyi kuitenkin välittömästi Hussin paljaisiin sääriin, joissa komeili useampi mustelma.

– Jannin sääret sopii hyvin tähän lookkiin. Pikkusen ottaneet osumaa, mutta ei se haittaa, kommentoi eräs.

– Ootko kontannut ennen vaatteiden kokeilua? uteli toinen.

– Ootko konttaillut menemään vai mistä noi vekit säärissä? komppasi kolmas.

Hussin mustelmien täyteiset sääret aiheuttivat ihmetystä Instagramissa.­

Hussin kollegalla Tuukka Ritokoskella todettiin ennen pääsiäistä koronatartunta, ja niin myös Hussi suuntasi välittömästi koronatesteihin ja jäi karanteeniin.

Testituloksiaan Hussi odotteli muutaman päivän ajan kotonaan kahdestaan Harri-koiransa kanssa, sillä hänen puolisonsa Joel Harkimo muutti varotoimenpiteenä hetkeksi pois parin yhteisestä kodista.

Hussin testitulos oli kaikeksi onneksi negatiivinen ja näin ollen pariskunta pääsi kuin pääsikin viettämään pääsiäisen pyhiä yhdessä.

– Sain nopeasti negatiivisen testituloksen. Otimme vielä muutaman varopäivän tähän väliin siltä varalta, jos alkaisinkin vielä oireilla. Näillä näkymin Joel kuitenkin tulee viikonlopuksi kotiin ja syömme pääsiäisaterian yhdessä kotosalla, Hussi iloitsi IS:lle ennen juhlapyhiä.

Negatiivisesta testituloksesta huolimatta Hussi viettää asianmukaisesti altistumistaan seuraavat kaksi viikkoa visusti karanteenissa, kuten myös Hussin ja Ritokosken kanssa Radio Suomipopin Aamulypsyä juontava Jaajo Linnonmaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?