Ismo Leikola julkaisi härskin kuvan Las Vegasista – vaimon mielipidettä tiedustellut fani sai koomikolta hulvattoman vastauksen

Ismo Leikola muistelee sosiaalisessa mediassa parin vuoden takaista Las Vegasin -reissua.

1.4.2021 12:23

Yhdysvalloissa asuva koomikkotähti Ismo Leikola julkaisi Facebookissaan ja Instagramissaan muistoja Las Vegasista muutaman vuoden takaa.

Jakamissaan kuvissa Ismo on polvistuneena maassa nahkaiseen asuun ja poliisin lakkiin pukeutuneen naisen edessä. Kätensä Ismo on nostanut vitsikkäästi ylös, ja koomikon ranteessa komeileekin käsiraudat.

Hauskaan kuvamuistoon satoi paljon kommentteja. Eräs kansainvälinen fani kuitenkin muistutti, että Ismon on syytä kysyä lupa vaimoltaan Angelika Leikolalta ennen tällaisten kuvien ottamista.

– Toivon, että pyysit ensin luvan vaimoltasi. Muuten nukut sohvalla viikon, hän kirjoittaa.

Yllättäen Ismo päätti vastata kommenttiin ja paljasti, että vaimolla olikin itseasiassa kuvan kanssa enemmän tekemistä kuin moni saattoi uskoakaan.

– Arvaa kuka otti kuvan? Ismo naureskelee viitaten Angelika-vaimoonsa.

Ismon lennokas heitto kirvoitti faneilta naurureaktioita ja sai lähes 700 tykkäystä.

Toisen Las Vegasin -kuvista Ismo jakoi hänen ja Angelikan kirjalle omistetulla Instagram-tilillä. Leikolan pariskunta kirjoitti koronapandemian aikana esikoisteoksensa Suo, kuokka ja Hollywood.

Pitkään yhdessä ollut aviopari kertoi IS:lle maaliskuussa kirjan kirjoittamisprosessista. Kirja kertoo Suomesta Yhdysvaltoihin muuttaneen avioparin viimeisestä viidestä vuodesta.

– Olemme nyt avoimempia kuin koskaan ennen. Puhumme kirjassa isoista asioista, joista olemme aiemmin vaienneet, Ismo Leikola kertoi IS:n haastattelussa maaliskuun alussa.

Tällä hetkellä pari ahertaa tiukasti kirjan englanninkielisen version parissa, joka on osoittautunut yllättävän työlääksi. Englanninkielisen kirjan ilmestymiselle ei ole vielä lyöty päivämäärää lukkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?