Katsojat kiinnittivät huomiota yhteen omituiseen asiaan Diili-jaksossa – kilpailijan salaa kameralle lausumat sanat ällistyttävät monia - Viihde - Ilta-Sanomat

Katsojat kiinnittivät huomiota yhteen omituiseen asiaan Diili-jaksossa – kilpailijan salaa kameralle lausumat sanat ällistyttävät monia

Sointu ilmoitti pitävänsä Petriä epärehellisenä ja sanoi salaa kameroille aikovansa ”pudottaa pommin” miehestä.

Diili pyörii maanantaisin Nelosella.­

30.3. 16:56

Maanantaisin televisiossa pyörivän Diili-ohjelman kuudes jakso aiheutti hämmennystä katsojien keskuudessa.

Muun muassa Twitterissä, Jodelissa ja Vauva.fissä on äimistelty sitä, miksi Sointu puhui jaksossa pahaa kilpakumppanistaan Petristä.

Sointu sanoi pitävänsä Petriä epärehellisenä. Sitten hän ilmoitti aikovansa ”pudottaa pommin” Petristä johtoryhmän edessä, jos tilaisuus tulee. Hän kertoi aikeistaan yksin kameralle puhuessaan, eli muut kilpailijat eivät tiedä mitään hänen suunnitelmistaan.

Petrin epärehellisyys ei kuitenkaan ollut välittynyt kotisohville asti ainakaan aivan kaikille katsojille. Somessa ihmeteltiin maanantain jakson jälkeen laajasti Petriin kohdistunutta kritiikkiä.

– Mä en nyt ymmärrä Soinnun Petri-dissausta. Mitä mä oon missannu? Twitterissä ihmetellään.

Diilin Jodel-ryhmässä aiheesta puhutaan aktiivisesti.

– Mistä tää Sointun Petri-psykoosi on startannu? Eihän ne oo ollu ees samassa joukkueessa?

– Mikä tää Sointun kuuluisa pommi on minkä aikoo pudottaa?

– Mistä toi Sointu nyt oikein on päättänyt, ettei Petriin voi luottaa? Tykkään Sointusta, mutta toi on ihan ihme höpinää.

– Petrin ja Sointun kohtaamista odotellessa, katsojat kirjoittelivat.

Sointu ilmoitti ”pudottavansa pommin” Petristä (kuvassa).­

Jotkut olivat samaa mieltä Sointun kanssa siitä, että Petri on vaikuttanut kisassa epäluotettavalta.

– Eikö täällä muut näe tuota Petrin käytöstä? Tässäkin jaksossa osoitti mieltään kun Marko pyysi Helenaa esittelemään ideaansa, eräs huomauttaa Jodelissa.

Diili-kautta on jäljellä neljän jakson verran. Mukana kisassa ovat vielä Inka, Petri, Marko, Martin, Sointu, Helena ja Ariel.

Sointun käytös on jakanut katsojien mielipiteitä.­

Sointu toimi viime jaksossa oman ryhmänsä projektijohtajana. Ryhmä voitti haasteen, mutta ohjelman juontaja Jaajo Linnonmaa antoi siitä huolimatta naiselle ankaraa palautetta. Linnonmaan mielestä Sointu ei antanut tarpeeksi tilaa muille ryhmänsä jäsenille johtajana toimiessaan.

– Se ei ole Sointu paras puoli johtajassa, että muka viet jotain asiaa määrätietoisesti eteenpäin, mutta koko ajan jyräät kaikkien muiden ideat. Totuus oli, että kun sä olet päättänyt, mitä tehdään, sillä mennään, Linnonmaa täräytti.

Diili Nelosella maanantaisin kello 21. IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?