Ismo Leikola julkaisi harvinaisen kuvan Angelika-vaimostaan – onnittelee rakastaan vitsikkäällä tekstillä - Viihde - Ilta-Sanomat

Ismo Leikola julkaisi harvinaisen kuvan Angelika-vaimostaan – onnittelee rakastaan vitsikkäällä tekstillä

Leikolat ovat asuneet viimeiset viisi vuotta Yhdysvalloissa, mutta korona ajoi heidät väliaikaisesti Suomeen.

Ismo Leikola vei vaimonsa syntymäpäivän kunniaksi ruokakauppaan.

27.3. 13:15

Stand up -koomikko Ismo Leikola julkaisi perjantaina Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan, jossa hän poseeraa kylki kyljessä vaimonsa Angelikan kanssa. Kuvatekstissä hän toivottaa puolisolleen hyvää syntymäpäivää.

– Tänään on Angelika-vaimon syntymäpäivä, joten vien hänet.. öö, noh, ruokakauppaan vissiin, koska minnekään muuallekaan ei pääse. Ihanaa joka tapauksessa, koomikko hassuttelee englanniksi.

Leikola julkaisee vaimonsa kuvia vain harvoin, sillä Angelika haluaa mieluummin pysytellä poissa julkisuudesta.

Sen lisäksi, että Leikolat ovat aviossa, he myös työskentelevät yhdessä. Pariskunta julkaisi vastikään yhdessä kirjoitetun kirjan Suo, kuokka ja Hollywood (Siltala, 2021), joka kertoo avioparin viimeisestä viidestä vuodesta Yhdysvalloissa.

– Olemme nyt avoimempia kuin koskaan ennen. Puhumme kirjassa isoista asioista, joista olemme aiemmin vaienneet, Ismo Leikola kertoi IS:n haastattelussa maaliskuun alussa.

Yhdysvaltoihin muuton jälkeen Ismo Leikolan koomikonura lähti valtavaan nousukiitoon, kunnes koronapandemia pysäytti kaiken ja keikat ja projektit loppuvat kuin seinään.

Alkushokin jälkeen Ismo paljastaa löytäneensä uudenlaisen rauhan. Hän kertoo kirjassa pitäneensä stand upista vain yhden pidemmän tauon sitten vuoden 2002. Tauko, pysähtyminen ja keikoista tyhjä kalenteri tulivat tarpeeseen.

– Älyttömän kiertuetahdin pysähtyminen teki hyvää. Vaikka keikat ovat intohimoni, niin eihän kukaan halua istua kuukaudesta toiseen tuntitolkulla lentokentällä ja koneessa, Leikola kommentoi IS:lle.

Koronatilanne ajoi pariskunnan takaisin Suomeen viime elokuussa, mutta he eivät tulleet jäädäkseen.

– Haikailemme koko ajan takaisin, mutta ei sinne vielä tee mieli mennä. Maan tilanne ei ole vieläkään merkittävästi parantunut eikä siellä ole töitäkään, kun klubit ja monet muut paikat ovat edelleen kiinni.

Tällä hetkellä pari ahertaa tiukasti kirjan englanninkielisen version parissa, joka on osoittautunut yllättävän työlääksi. Englanninkielisen kirjan ilmestymiselle ei ole vielä lyöty päivämäärää lukkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?