Sirpa Selänne teki hulvattoman videon miehestään James Bondina – Teemulta tyly vastaus vaimolleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Sirpa Selänne teki hulvattoman videon miehestään James Bondina – Teemulta tyly vastaus vaimolleen

Teemu Selänne pohtii, että hänen täytyy järjestää vaimolleen parempaa tekemistä kuin hauskojen videoiden tekeminen.

Teemu ja Sirpa Selänne hassuttelivat Instagramissa.­

26.3. 21:16

Ex-jääkiekkoilija Teemu Selänteen puoliso Sirpa Selänne on löytänyt korona-aikaansa viihdettä elokuvista. Tarkemmin sanottuna hän tehtailee Instagram-tililleen videoita elokuvista, joissa hän on korvannut roolihahmon kasvot omillaan tai miehensä kasvoilla.

Sirpan viimeinen päivitys on järjestyksessään kolmas. Siinä Teemu Selänne seikkailee James Bondin roolissa ”agentti 008:na”. Selänteen pelinumero, jolla hän pelasi suurimman osan urastaan, oli kahdeksan.

– Lupaan, että tämä on viimeinen video, jonka julkaisen. Mutta sanonpahan vain, että Teemusta tulisi hyvä James Bond.

– 008... tämän on parempi jäädä viimeiseksi. Mene takaisin keittiöön, Teemu vastasi vaimolleen itkunauruemojien kera.

Pariskunnan keskinäinen nokittelu huvittaa seuraajia. Muun muassa juontaja Juha Perälä on käynyt ilmaisemassa huvittuneisuuttaan Teemun kuittaukseen.

Aiemmassa videossaan Sirpa seikkailee yhdessä Teemun kanssa A Star Is Born -elokuvan maisemissa.

– Kyllä, meillä on myös yhteinen elokuva. Yrittäkää olla nauramatta! Anteeksi Teemu, minun on pakko julkaista tämä, Sirpa kirjoittaa.

– Sinulla on aivan liian paljon aikaa. Minä keksin sinulle jotain tekemistä, Teemu vastaa, ja saa kommentoijat jälleen kerran nauramaan.

Ensimmäisessä elokuvavideossaan Sirpa seikkailee yksin. Siinä hän on korvannut Beyoncen näyttelemän Foxxy Cleopatran roolihahmon itsellään elokuvasta Austin Powers ja kultamuna.

– Kun kyllästyt covid-maailmassa ja alat tehdä elokuvia. Olisin aivan hyvin voinut tehdä Beyoncen roolin Austin Powersissa, eikö? Sirpa kirjoittaa.

Selänteet kertoivat viime keväänä korona-arjestaan Kalifornian huvilallaan. He muun muassa paljastivat, että päättivät ottaa pakollisen kotona pysymisen kuntoilun ja hyvinvoinnin kannalta.

– Alkoholin käyttö on lopetettu kokonaan ja sokerin määrää vähennetty lopettamalla karkkien syönti, Sirpa paljasti.

– Olemme olleet Teemun kanssa supersosiaalisia, olleet jatkuvasti menossa. Erilaisiin tapahtumiin ja juhliin liittyy yleensä aina alkoholitarjoilua, josta on hankala kieltäytyä, Sirpa taustoittaa.

Poikkeusolojen myötä alkoholista on luovuttu.

– Päätimme heti kotieristyksen alkaessa, että jätämme alkoholin kokonaan pois. Emme ole Teemun kanssa juoneet nyt kuukauteen pisaraakaan alkoholia, Sirpa kertoi huhtikuussa 2020.

Sen sijaan perheensä kanssa paljon aikaa viettäneet Selänteet päättivät keskittyä kuntoiluun. Heidän kotinsa pihalta löytyy muun muassa uima-allas ja tenniskenttä. Myös golfia pystyy pelaamaan pihapiirissä.

– Pelaamme joka päivä tennistä tuntitolkulla, kun pidämme perheen keskinäisiä turnauksia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?