Seiska: Satu Taiveaho muutti eri osoitteeseen puolisonsa kanssa – häät viime kesänä - Viihde - Ilta-Sanomat

Seiska: Satu Taiveaho muutti eri osoitteeseen puolisonsa kanssa – häät viime kesänä

Satu Taiveahon nykyinen osoite sijaitsee Kuusankoskella, Kouvolassa.

Satu Taiveaho asuu nykyään Kouvolassa.

26.3. 11:12 | Päivitetty 26.3. 12:36

Sdp:n entinen kansanedustaja Satu Taiveaho on muuttanut eri osoitteeseen kuin aviomiehensä Ville Virtanen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Pari meni kihloihin joulukuussa 2019 ja naimisiin viime elokuussa. Taiveaho muutti Virtasen luokse Haminaan viime kesänä.

Osoitepalvelusta vahvistetaan, että Taiveahon nykyinen osoite sijaitsee Kuusankoskella, Kouvolassa. Taiveaho on päivittänyt uuden asuinpaikkansa myös sosiaaliseen mediaan.

Käräjäoikeuden mukaan pari ei ole hakenut avioeroa.

Taiveaho oli jo vuosi sitten ilmoittanut, että hän asettuisi kuntavaaliehdokkaaksi uudessa kotikaupungissaan Haminassa. Kymen Sanomissa ihmeteltiinkin helmikuun alussa, miksi hänen nimensä puuttuu Haminan listoilta.

Ilta-Sanomat tavoitti Satu Taiveahon, joka totesi ettei kommentoi asiaa. IS ei tavoittanut Ville Virtasta.

Taiveahon ja Virtasen suhde eteni nopeaa vauhtia. Hääkellot soivat alle vuosi ensitapaamisen jälkeen. Taiveaho kertoi salamasuhteestaan Eeva-lehdelle joulukuussa.

Taiveahon mukaan Virtanen lähestyi häntä treffipyynnöllä, mutta Taiveaho torjui ensimmäisen viestin kiireisiin vedoten. Muutamaa kuukautta myöhemmin, syksyllä 2019 tuli uusi kutsu hiihtämään ja tilanne oli toinen.

Heti ensitapaamisen jälkeen Taiveaho soitti parhaalle ystävälleen ja kertoi löytäneensä hyvän miehen.

Taiveaho kertoi saaneensa pian seurustelun alettua puhelimeensa viestin, jossa oli tatuoitu käsivarteen hänen koko nimensä Satu Kirsikka.

Taiveaho oli aiemmin naimisissa nykyään puolustusministerinä toimivan Antti Kaikkosen (kesk) kanssa.

Kaksikko kihlautui kesäkuussa 2006, ja he menivät naimisiin Hämeenlinnassa heinäkuussa 2008. Pari puhui avoimesti lapsettomuudestaan, ja heillä on kaksi sijaislasta. Syyskuussa 2018 pariskunta ilmoitti eroavansa.

Juttua päivitetty klo 12.35 Satu Taiveahon tavoittamisella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?