Petra Korpi sai esikoisensa – tuore äiti jakoi hellyttävän kuvan pienokaisestaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Petra Korpi sai esikoisensa – tuore äiti jakoi hellyttävän kuvan pienokaisestaan

Hyvinvointivalmentaja Petra Korven ja hänen räppärirakkaansa vauva on syntynyt.

23.3. 20:08

Hyvinvointivalmentaja Petra Korpi ja hänen puolisonsa, Kapasiteettiyksikkö-yhtyeestä tunnettu räppäri Markku Wettenranta ovat saaneet esikoisensa.

Korpi julkaisi Instagram-tilillään suloisen kuvan pienokaisestaan.

– Vihdoin! Wauva Wettenranta voi oikein hyvin ja vanhemmat on ikionnellisia (ja aivan pihalla kaikesta)! tuore äiti kirjoittaa päivityksessään.

Päivitykseen on kertynyt satoja onnitteluviestejä. Muun muassa Martina Aitolehti ja Mikko Leppilampi onnittelivat tuoreita vanhempia.

Korpi paljasti raskautensa viime lokakuussa. Tuolloin hän julkisti ilouutisen Instagram-tilillään vekkulilla kuvalla, jossa hän löhöili sohvalla vatsa paljaana. Wettenranta piteli kuvassa Korven pyöristyneen vatsan päällä jäätelöpurkkia lusikka toisessa kädessään.

– Half baked, Korpi kirjoitti kuvatekstissä leipuri- ja tuttipulloemojien kera.

Raskaana ollessaan Petra Korpi sairastui koronavirukseen, mutta hän selvisi lievillä oireilla.

Petra Korpi on ex-taitoluistelija Kiira Korven isosisko ja hänet tunnetaan myös AVA-kanavan kanavaemäntänä, bloggaajana sekä hyvinvointivalmentajana. Markku Wettenranta puolestaan tunnetaan Tasis-taiteilijanimeä käyttävänä räppärinä.

Korpi ja Wettenranta avioituivat kauniissa talvihäissä uudenvuodenaattona 2017. Pari meni naimisiin vuosien seurustelun jälkeen Tampereella.

Kihloihin pari meni elokuussa 2016. Anna-lehden mukaan Korpi tapasi Wettenrannan alunperin siskonsa miehen Arthur Borgesin kautta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?