Suomen huutokauppakeisari -ohjelman kuvaukset keskeytyivät – Aki ja Heli Palsanmäki kertoivat faneilleen ikäviä uutisia - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomen huutokauppakeisari -ohjelman kuvaukset keskeytyivät – Aki ja Heli Palsanmäki kertoivat faneilleen ikäviä uutisia

Suomen huutokauppakeisari -ohjelman uuden tuotantokauden oli tarkoitus alkaa tällä viikolla.

22.3. 16:51

Suomen huutokauppakeisari -ohjelman fanit odottivat uuden tuotantokauden alkamista tällä viikolla. Tänään maanantaina Aki ja Heli Palsanmäki tiedottivat ohjelman Facebook-sivulla, että uusia jaksoja joudutaan odottamaan ja niiden tilalla tv:ssä esitetään uusintoja.

– Tärkeä tiedotus, rakkaat ystävät! Huomenna tiistaina 23.3. eivät ala uudet Huutis-jaksot, vaan tiistaisin kello 21 katsellaan kauden 13 uusintoja. Tämmöistä tämä on, ja nyt kävi näin. Pahoittelemme kovasti! pariskunta kirjoitti päivityksessään.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Jaksojen lykkääntymisen syynä on koronapandemia, joka sotki kuvausaikataulun.

– Voimassa olevat rajoitukset eivät mahdollistaneet Keisarin kevään kauden jaksojen tekemistä loppuun asti. Tuotantoa jatketaan kun mahdollista ja uudet jaksot esitetään syksyllä, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen viestittää IS:lle.

Monet fanit ovat ilmaisseet harmituksensa Palsanmäkien päivityksen kommenttiosiossa.

– No voi sentään. Niin kovasti odotettiin uusien alkavan. Mutta eihän tämän hetken tilanteelle mitään mahda. Odotellaan parempia aikoja. Mukavaa kevättä kaikesta huolimatta.

– Tässä ajassa tehdään, mitä aika vaatii, mutta onneksi tulee uusintoja, kun teidän arkea on niin mukava katsoa. Kyllä uusien jaksojen teon aika vielä tulee.

– Tsemppiä ihanat Heli, Aki ja Markku. Harmittaa kovasti teidän puolesta, mutta toivotaan että viimeistään kesällä alkaa helpottamaan. Tässä jo odoteltiin kyllä innolla uusia jaksoja, mutta täytyypi kahtoa toinen kierros alusta asti.

Suosittua Suomen huutokauppakeisari -ohjelmaa on esitetty vuodesta 2013 lähtien. Hirvaskankaalla sijaitsevan huutokaupan ja Palsanmäkien arkea seuraavasta sarjasta on julkaistu 13. tuotantokautta.

Suomen huutokauppakeisari -ohjelmaa on esitetty vuodesta 2013 lähtien.­

Aki ja Heli Palsanmäki ovat joutuneet koronan takia ahdinkoon. Huutokaupanpitäjät kertoivat helmikuussa Seiska-lehdelle, että he ovat joutuneet elämään joulukuusta lähtien nollatuloilla koronan takia.

– Jos rajoitukset vielä jatkuvat, ei valoisalta näytä pienyrittäjän tulevaisuus, ei meidän eikä muiden. Joulukuusta asti olemme eläneet nollatuloilla. Olemme iloisia ja positiivisia emmekä hevin vaivu synkkyyteen. Se on ollut meidän pelastuksemme – ja tietysti keskinäinen voimamme, Palsanmäet sanoivat.

Viime keväänä uutisoitiin, että Palsanmäkien pyörittämä Hirvaskankaan kauppakamari sai Business Finlandin myöntämän 100 000 euron kehitysrahoituksen. Palsanmäki kertoi tuolloin IS:lle, että he aikoivat käyttää rahan kehittääkseen nettihuutokaupankäyntiään.

Palsanmäen mukaan heidän yrityksensä on joutunut käyttämään omaa puskuriaan selvitäkseen vaikeista ajoista.

– 23 meklauskeikkaa, ohjelmamme kuvaaminen loppui, livehuutokaupat loppuivat ja kahvilan pyörittäminen, jota livehuutokaupan aikaan pyöritetään, loppui, hän kertoi viime huhtikuussa.

Vain neljä päivää tuen saamisen jälkeen selvisi, että Palsanmäet palauttivat tuen Business Finlandille ennen kuin euroakaan oli käytetty. He kertoivat saaneensa tarpeekseen uhkailuista ja tappouhkauksista, joita he saivat asian takia.

Huutokauppakeisari on kertonut jo useamman vuoden ajan haastatteluissa haaveilevansa varhaisesta eläkkeestä. 51-vuotiaan Aki Palsanmäen ajatuksena oli, että täyttäessään 55 vuotta hän siirtyisi osa-aikaeläkkeelle ja he asuisivat Helin kanssa osan vuodesta Espanjassa.

– Haaveilin siitä, että voisin hillitä työtahtia ja olla talvet lämpöisessä. Nythän ne haaveet kaatuivat täysin koronan myötä. Nyt ei sitten jäädäkään 55-vuotiaana eläkkeelle, vaan nyt tehdään töitä vielä monta, monta vuotta, Palsanmäki harmitteli IS:lle vuosi sitten keväällä.

Suomen huutokauppakeisari -ohjelman jaksoja esitetään Nelosella. Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?