Billie Eilish paljasti Instagramissa aidot hiuksensa – myönsi hämänneensä faneja peruukilla yli kuukauden ajan - Viihde - Ilta-Sanomat

Billie Eilish paljasti Instagramissa aidot hiuksensa – myönsi hämänneensä faneja peruukilla yli kuukauden ajan

Billie Eilish uudisti tyylinsä kertaheitolla.

Billie Eilish kuvattuna Grammy-gaalassa 14. maaliskuuta. Hänet palkittiin gaalassa kahdella Grammy-palkinnolla.

18.3. 21:00

Poptähti Billie Eilish tunnetaan musiikkinsa ohella omintakeisesta tyylistään. Eilish, 19, on jo pidemmän aikaa viihtynyt mustavihreässä hiusvärissä, josta on muodostunut hänelle jo tavaramerkki.

Seitsenkertainen Grammy-voittaja yllätti faninsa julkaisemalla Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa hyvin erilaisessa tyylissä kuin ennen. Mustavihreät hiukset ovat nyt historiaa ja Eilish on värjännyt hiuksensa vaaleiksi.

E! News kertoo Eilishin tyylimuutoksen saaneen somen kuohumaan ja tähden Instagram täyttyi fanien kommenteista.

– Aivan ihana!

– Blondi Billie on aivan mahtava, Instagramissa hehkutetaan.

Amerikkalaissivuston mukaan Eilishin hiusmuutoksesta oli liikkunut huhuja jo pidemmän aikaa. Tarkkasilmäiset fanit panivat merkille, että muutaman päivän takaisessa Grammy-gaalassa laulajan hiukset näyttivät hieman erilaiselta kuin ennen.

– Onko Billiellä peruukki, Twitterissä pohdittiin.

Eilish vahvisti fanien epäilykset todeksi ja julkaisi TikTokissa videon, jossa hän nostaa mustavihreää peruukkia päästään.

Mustavihreistä hiuksista muodostui laulajan tavaramerkki.

Eilishin kampaaja Lissa Renn paljastaa sosiaalisessa mediassa, että hiusten värjääminen vaaleaksi ei ollut mikään helppo tai nopea prosessi. Siksi tähti salasi hiusmuutoksen yli kuukauden ajan ja käytti peruukkia.

– Kesti kuusi viikkoa saada musta väri pois vahingoittamatta hiuksia. Hän noudatti tarkkoja hoito-ohjeitani. Pidimme itse asiassa kaikista värinpoiston vaiheista, mutta lopputulos on upea, Renn intoilee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?