Täydellinen selkäänpuukotus Selviytyjissä – heimo valehteli suoraan päin naamaa: ”Tuli aivan puskista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Täydellinen selkäänpuukotus Selviytyjissä – heimo valehteli suoraan päin naamaa: ”Tuli aivan puskista”

Koskemattomuuskilpailun hävinnyt heimo kääntyi tylysti yhtä jäsentään vastaan.

20.3. 21:29

Lauantaina nähdyssä Selviytyjät Suomi -ohjelman neljännessä jaksossa nähtiin dramaattisia käänteitä toinen toisensa perään. Jakson alussa olemassa olevat heimot sekoitettiin ja kilpailuihin lähdettiin täysin uusilla kokoonpanoilla.

Äärimmäisen tiukan koskemattomuuskilpailun jälkeen uudistunut Aasojen heimo joutui nielemään karvaan tappion ja suuntaamaan kohti heimoneuvostoa.

Vaaneista Aasoihin siirtyneet Juuso, Kristian ja Kerttu ryhtyivät heti tekemään tuttavuutta uusien heimotovereidensa Joalinin, Karoliinan ja Eliaksen kanssa. Heimosta äänestettiin ulos Juuso, joka luuli koko heimon äänestävän yhdessä tuumin Joalinia. Lopulta kävi ilmi, että Juuson puolia piti ainoastaan Kerttu.

– En tiedä mitä olisin voinut tehdä toisin, tuli aivan puskista, Juuso sanoi putoamisensa jälkeen.

Aasat joutuivat jälleen heimoneuvoston eteen, tällä kertaa uudistetulla kokoonpanolla.

Hän pohtii olleensa liian sinisilmäinen, koska luotti liikaa Karoliinaan, joka todellisuudessa sumutti häntä täydellisesti. Edellisestä heimosta tutun Kristianin kanssa hän löi jopa kättä päälle siitä, että Joalin on seuraava putoaja.

– Olisi pitänyt puhua itse muiden kanssa. Nyt puhuin vain Karoliinan kanssa, joka sanoi puhuneensa muille, Juuso pohtii myöhemmin Selviytyjät Suomi Extran haastattelussa.

Juuso myöntää, että hänellä oli pieni etiäinen siitä, että saattaisi sittenkin olla lähdössä kotimatkalle. Hänen mukaansa Joalinin pudottaminen alkoi tuntua ”liian helpolta”.

– Nähtävästi osuin ihan oikeaan. Kannattaa olla vainoharhainen.

Jonon ensimmäisenä heimoneuvostoon astellut Juuso ei arvannut, että kerta jäisi hänen viimeisekseen.

Extran haastattelussa Juuso käy myös läpi hänen ja edellisessä jaksossa pudonneen Akin tulehtuneita välejä. Hän toteaa heidän olevan täysin erilaisia ihmisiä, mikä oletettavasti aiheutti kitkaa miesten välille.

Juuso kertoo myös oman näkemyksensä heimossa kuohuttaneeseen tilanteeseen, jossa hänen rakentamastaan sumpusta pääsi karkaamaan ruoaksi ongittuja kaloja. Hänen mukaansa kaloja alettiin heitellä sumppuun, vaikka hän sanoi, ettei se ole vielä valmis.

– Niitä kaloja karkasi muutamia, mutta sitä liioiteltiin aika paljon. Niitä löytyi lopulta sieltä (sumpun) pohjalta 8–9, koska ne olivat pökränneet sinne, Juuso paljastaa.

Juuso myös selvensi, miten viime jaksossa nähtyyn – ja paljon keskustelua herättäneeseen – Akin pudotukseen päädyttiin.

– Suvi tuli sanomaan, että haluut sä lähteä. Sanoin, että en. Suvi sanoi, että en minäkään, äänestetäänkö Aki ulos, Juuso kertoo.

Selviytyjät Suomi lauantaisin Nelosella kello 20 alkaen.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?