Suomalaista perheenäitiä Monnaa luullaan Britney Spearsiksi – julkaisi Instagramissa häkellyttävän kuvan vuodelta 2004 - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalaista perheenäitiä Monnaa luullaan Britney Spearsiksi – julkaisi Instagramissa häkellyttävän kuvan vuodelta 2004

Bloggaaja Monna Pursiaisen Instagram-kuva hämmentää seuraajia.

11.3. 21:45

Somepersoona Monna Pursiainen julkaisi Instagramissa kuvan nuoruusvuosiltaan. Pursiainen poseeraa vuonna 2004 otetussa kuvassa lantiofarkuissa ja spagettiolkaintopissa, kuten tuohon aikaan niin monet pukeutuivat yöelämään lähtiessään.

– Vuonna 2004 tuli käytyä pari-kolme kertaa viikossa Onnelassa tai Studio51:sen VIP:ssä, kesällä Kaivohuoneella. Asut oli kuuminta hottia ja kädessä oli kossukola tai karpalomehuvodka, Pursiainen kirjoittaa hymiöiden kera.

– Ja joskus taisin kuulla näyttäväni yhdeltä poptähdeltä, hän lisää.

Seuraajat kiinnittivät kuvassa huomiota muuhun kuin 2000-luvun puolivälin bilevaatemuotiin. Heidän mielestään Monna näyttää tosiaankin erehdyttävästi kuuluisalta poptähdeltä Britney Spearsilta.

– Mä katsoin että Britneystä kuva!

– Kieltämättä Britney Spearsin näköinen.

– Aivan ilmetty, katsoin eka, että Britneystä kuva, seuraajat ihmettelevät.

Kuvassa poplaulaja Britney Spears vuonna 2003.­

Niin kutsuttujen doppelgangerien eli kaksoisolentojen etsiminen on ollut viime vuosina todellinen buumi somemaailmassa. Monet julkaisevat somessa kuvia, joissa he näyttävät mielestään joltain megajulkkikselta.

Netissä on myös paljon sovelluksia, joihin voi ladata oman kuvansa ja sitten palvelu etsii kuvan perusteella sopivan kaksoisolennon käyttäjälle.

IS on aiemmin kertonut esimerkiksi teksasilaisesta Janice Garaysta, joka muistuttaa niin paljon laulaja Jennifer Lopezia, että hänestä tuli todellinen viraalitähti jo vuonna 2017. Selfiekuva levisi somessa vauhdilla.

– Se oli vain normaali vessaselfie ja ihmiset luulivat, että kuvassa oli Jennifer Lopex, Garay kommentoi tuolloin ABC30:lle.

Pian runsaan somejulkisuuden jälkeen kehonrakentajana somessa esiintyvä Garay iloitsi, että hänellä on yhtäkkiä jo yli 100 000 seuraajaa Instagramissa. Nykyään hänellä on yli 230 000 seuraajaa kuvapalvelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?