BB-Kristian kommentoi kohulähetystään – yhteistyö humalassa sekoilleen Archie Cruzin kanssa päättyi välittömästi

Kristian Heiskari aikoo jatkossa tuottaa sisältöä omille kanavilleen yksin.

Kristian Heiskarin ja Archie Cruzin yhteinen YouTube-ohjelma kohahdutti sunnuntaina.

Selviytyjät Suomi -ohjelman käynnissä olevalla kaudella kilpailevat muusikko Archie Cruz ja BB-voittaja Kristian Heiskari alkoivat tekemään yhteistyötä YouTubessa julkaistavan Lainsuojattomat-keskusteluohjelman merkeissä.

Ohjelman ensimmäinen jakso nähtiin suorana lähetyksenä sunnuntaina, ja se onnistui heti ilmestyessään aiheuttamaan suurta hämmennystä katsojien keskuudessa.

Humalassa esiintynyt Cruz muun muassa vitsaili huumeidenkäytöllä ja solvasi entistä bändikaveriaan Joonas ”Johnny Cruz” Parkkosta ja haastoi tämän tappeluun. Lisäksi hän haistatteli lähetyksen katsojille ja totesi olevansa samalla tasolla kuin AC/DC.

Archie Cruz pahoitteli käytöstään seuraavana päivänä.

Video poistettiin Youtubesta myöhemmin ja seuraavana päivänä Cruz pyysi käytöstään anteeksi. Hän totesi ”kuningas alkoholin ottaneen vallan”. Erityisen pahoillaan Cruz kertoi olevansa Joonas Parkkoseen kohdistuneista puheistaan.

– Huumorintajuni saattoi mennä skidisti over the limit. Toivottavasti, ette kuitenkaan ota kaikkea niin tosissaan. It’s entertainment, toisesta sisään ja toisesta ulos, Cruz kirjoitti Instagram-tilillään.

Kristian Heiskari yritti lähetyksessä toppuutella Cruzin sanomisia ja pyysi tätä miettimään kielenkäyttöään suorassa lähetyksessä.

Kristian Heiskari aikoo jatkossa tehdä sisältöä omille kanavilleen yksin. Yhteistyö Archie Cruzin kanssa päättyi kerrasta.

  Myöhemmin myös Heiskari otti kantaa tapahtuneeseen Instagram-tilillään. Ohjelma näytettiin Heiskarin YouTube-kanavalla. Hänen mukaansa tarkoituksena oli tehdä ”asiallisen epäasiallinen keskusteluohjelma”, mutta toteaa asiallisuuden puuttuneen täysin.

  – No nyt meni päin helvettiä niin, että kolina käy. Reunaehdot oli sovittu ja kässäri käyty yhdessä läpi, näin ei pitänyt päästä tapahtumaan. Mitään perseilyä tai vastaavaa ei ollut ilmassa ennen kuin live oli jo käynnissä ja ns. ”paskat housussa”, Heiskari kirjoittaa.

  Heiskari kertoo, että aikoo jatkossa tuottaa sisältöä omille kanavilleen yksin.

  – Yhteistyö Archien kanssa laitettiin kerrasta pakettiin, hän sanoo.

  Suora lähetys oli katsottavissa tallenteena YouTubessa vielä sunnuntai-iltana, mutta sittemmin video on poistettu. Lainsuojattomat-ohjelmaa kuvailtiin YouTubessa näin:

  ”Kansainvälisen rokkarin ja kaljaan menevän koko kansan sekatyömiehen vapaamuotoinen keskusteluohjelma, josta on lupa pahoittaa mielensä. Toksinen, maskuliininen ja täysin omalla vastuulla.”

  Osion tuoreimmat

  Luitko jo nämä?