Koomikko vitsaili härskisti Paris Hiltonista 14 vuotta sitten – pyytää nyt anteeksi sanojaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Koomikko vitsaili härskisti Paris Hiltonista 14 vuotta sitten – pyytää nyt anteeksi sanojaan

Koomikko Sarah Silverman vitsaili Paris Hiltonin vankilatuomion kustannuksella juontaessaan MTV Movie Awards -gaalaa vuonna 2007.

Paris Hilton ja Sarah Silverman keskustelivat asiasta podcastiensa välityksellä.­

7.3. 22:05

Yhdysvaltalainen koomikko Sarah Silverman pyysi anteeksi Paris Hiltonilta vitsiä, jonka hän heitti juontaessaan MTV Movie Awards -gaalaa vuonna 2007, kertoo Insider.

Vitsi koski Paris Hiltonin vankilatuomiota, jonka hän sai tuolloin törttöiltyään auton ratissa kortitta, joka oli aiemmin lähtenyt kuivumaan rattijuopumuksen vuoksi. Hilton tuomittiin 45 päiväksi vankeuteen.

Silverman kertoi gaalayleisölle, että vartijat aikovat maalata Hiltonin sellin kalterit peniksen näköisiksi, jotta tällä olisi vankilassa mukavammat oltavat.

– Olen huolissani, että hän rikkoo hampaansa niihin, Silverman jatkoi yleisön hauskuuttamista.

Paris Hilton joutui vankilaan vuonna 2007 liikennerikkomusten vuoksi.­

Hilton, joka istui tuolloin yleisön joukossa, kertoi tuoreessa This is Paris -podcastissa halunneensa kuolla sillä hetkellä, kun yleisö ulvoi naurusta Silvermanin vitseille. Hilton ilmoittautui välittömästi gaalan jälkeen vankilaan rangaistustaan suorittamaan.

Silverman vastasi pian podcast-jakson julkaisun jälkeen Hiltonille omassa podcastissaan ja pyysi anteeksi. Hän sanoi, ettei ikinä kertoisi tuollaisia vitsejä nykypäivänä.

Sarah Silverman vitsaili Paris Hiltonin kustannuksella 14 vuotta sitten. Nyt hän pyytää anteeksi.­

Silvermanin mukaan hän vitsaili rajusti kaikkien silloisten ehdokkaiden ja suurien nimien kustannuksella.

– Hilton oli isoin nimi uutisissa silloin, Silverman sanoo.

Silvermanin mukaan hän ei ollut tapahtumahetkellä tietoinen, että Hilton istui yleisössä saati siitä, että hän lähtee suorittamaan vankilatuomiotaan välittömästi tilaisuuden jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?