Lääkäri puuttuu peliin Selviytyjissä – tangokuningatar Johanna Pakonen purskahtaa lohduttomaan itkuun - Viihde - Ilta-Sanomat

Lääkäri puuttuu peliin Selviytyjissä – tangokuningatar Johanna Pakonen purskahtaa lohduttomaan itkuun

Varo juonipaljastuksia! Johanna Pakonen murtuu Selviytyjien palkintokilpailussa lääkärin päätöksen takia.

6.3. 16:41

Selviytyjät Suomen palkintokilpailussa tunteet nousevat pintaan ennen kuin kilpailu on ehtinyt edes alkaa. Juontaja Juuso Mäkilähde ilmoittaa radan esittelyn jälkeen, ettei Aasojen heimon Johanna Pakonen voi osallistua kisaan.

– Johanna, sä oot kipeänä ja lääkäri on kieltänyt sua osallistumasta, joten sä oot ulkona, Mäkilähde sanoo.

Eturivissä seisova Johanna puhkeaa lohduttomaan itkuun. Muut heimolaiset lohduttavat häntä, Sara Vanninen antaa Pakoselle pitkän halauksen.

Johanna Pakonen sairastui Selviytyjien kuvauksissa.­

– Mulla mitattiin aamulla kuume. Lääkärit katto parhaaksi, että mä en nyt sitten osallistu. Katotaan, jos saadaan hyvä lääkitys, jos huomenna vois sitten uudestaan, Pakonen sanoo apeana ja suuntaa ajatuksensa koskemattomuuskisaan.

– Täällä täytyy mennä terveys edellä. Joten sen takia sä et osallistu tän päivän kisaan, Juuso muistuttaa.

Aasat lähtevät kisaan Vaaneja vastaan kahden henkilön vajauksella, koska edellisessä jaksossa pudonnut näyttelijä Oskari Katajisto oli myös heidän heimossaan. Joukkueet kuitenkin tasataan.

Vaanit valitsevat keskuudestaan kaksi henkilöä, jotka jäävät pois kilpailusta. Huilausvuoroon päätyvät Suvi Pitkänen ja Sabina Särkkä.

Selviytyjät Suomi lauantaisin kello 20 Nelosella. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?