Nicolas Cage vihittiin 30 vuotta nuoremman Riko-rakkaan kanssa – avio­liitto on Oscar-voittajalle jo viides

Eri medioiden mukaan Nicolas Cage ja Riko Shibata avioituivat viime kuussa Las Vegasissa.

Näyttelijä Nicolas Cage edusti palkintogaalassa helmikuussa 2020.

6.3.2021 4:13

Näyttelijä Nicolas Cage, 57, on avioitunut noin 30 vuotta nuoremman tyttöystävänsä Riko Shibatan kanssa, kertovat muun muassa Daily Mail ja TMZ.

Pari meni naimisiin 16. helmikuuta Las Vegasissa. Virallisten asiakirjojen mukaan Shibata on ottanut käyttöön miehensä sukunimen.

Tuore vaimo on neljä vuotta nuorempi kuin Cagen vanhin poika Weston.

Cage sai Oscar-palkinnon roolistaan elokuvassa Leaving Las Vegas (1995). Hänet muistetaan myös esimerkiksi elokuvista Enkelten kaupunki (1998), Puhallettu 60 sekunnissa (2000), National Treasure – kansallisaarre (2004), World Trade Center (2006), Ghost Rider – aaveajaja (2007), National Treasure: Salaisuuksien kirja (2007) ja Tieto (2009).

Daily Mailin mukaan pariskunta nähtiin ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä viime vuoden helmikuussa New Orleansissa. Cage julkisti kihlauksen radiohaastattelussa elokuussa, kun pari oli joutunut viettämään kuukausia erossa toisistaan Shibatan palattua Japaniin.

– Olemme todella onnellisia yhdessä ja todella innoissamme viettäessämme sen ajan yhdessä, joten minä viimein sanoin: ”Kuule, haluan mennä sinun kanssasi naimisiin”. Me kihlauduimme FaceTime-videopuhelussa, Cage kertoi.

– Hankin hänelle mustan timanttisormuksen.

Avioliitto on Cagelle jo viides. Hän on aiemmin ollut naimisissa Patricia Arquetten, Lisa Marie Presleyn, Alice Kimin ja Erika Koiken kanssa.

Edellisen kerran hääkellot kilkattivat Cagelle maaliskuussa 2019 Las Vegasissa, kun hänet vihittiin pitkän bileputken päätteeksi meikkitaiteilija Koiken kanssa.

Avioliitto ei kuitenkaan ollut suunniteltu, ainakaan jos näyttelijää on uskominen. Cage nimittäin haki liiton mitätöintiä heti häiden jälkeen.

Oikeuden asiakirjoista selvisi, että Cage ei muista pikavisiitistään alttarille juuri mitään ja tähti kuvaili olleensa niin humalassa, ettei ajatellut selkeästi. Hän syytti Koiken huijanneen hänet naimisiin.

– Päätös oli impulsiivinen, enkä ymmärtänyt tekoni tarkoitusta, Cage suri oikeudelle.

Cagen asianajaja kuvaili parin juoneen runsaasti alkoholia ja Koiken yhtäkkiä ehdottaneen naimisiinmenoa. Cagen pyyntö avioliiton mitätöinnistä hyväksyttiin, ja avioliitto kesti lopulta vain neljä päivää.

Myös liitto Presleyn kanssa oli varsin lyhyt. Suurena Elvis-fanina tunnettu Cage avioitui Elvis Presleyn tyttären kanssa elokuussa 2002 kahden vuoden seurustelun jälkeen.

Kolme kuukautta myöhemmin Cage haki eroa. Presleyn mukaan liitto kaatui erimielisyyksiin.

    Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
    Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

    Osion tuoreimmat

    Luitko jo nämä?