Ile Uusivuori julkaisi paljonpuhuvan videon perheensä pyykkihetkestä – kirosanat lentelevät, kun Marja Hintikka makaa keskellä lattiaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Ile Uusivuori julkaisi paljonpuhuvan videon perheensä pyykkihetkestä – kirosanat lentelevät, kun Marja Hintikka makaa keskellä lattiaa

Pyykkääminen ei kuulu juontajapariskunnan lempipuuhiin.

3.3. 19:17

Ainainen pyykkirumba on monelle lapsiperheelle tuttu juttu. Myös juontaja Ilkka ”Ile” Uusivuori tietää, miten paljon pyykkiä pikkulapsiperheessä syntyy ja miten mahdottomalta tehtävältä siitä selviytyminen voi tuntua.

Uusivuorella on kolme lasta yhdessä puolisonsa Marja Hintikan kanssa. Instagram-tilillään Uusivuori tuskailee perheen suuren pyykkivuoren kanssa ja kertoo vihaavansa pyykkäämistä todella paljon.

Uusivuori julkaisi tilinsä Stories-osiossa videon, jossa Hintikka makaa lamaantuneena keskellä lattialla lojuvaa pyykkikasaa. Vatsallaan makaavan Hintikan ympärillä on suuri röykkiö puhtaita pyykkejä, jotka Uusivuoren pitäisi viikata.

– Pyykkivuoreen kadonnutta ei voi takaisin saada... Marja ja pyykkivuori, ihan hajalla, Uusivuori rallattelee videollaan lasten kirkuessa taustalla.

Seuraavalla videollaan Uusivuori esittelee siistejä rullia, joita hänen on tarkoitus tehdä koko pyykkikasasta.

– On viikkaussavotta täällä taas. Siinä taas rullia tehdään. Konmaritetaan, perkele, Uusivuori kiroaa.

– Vihaan tätä koko sydämestäni, hän lisää.

Ile Uusivuorella ja Marja Hintikalla on kolme lasta, jotka ovat syntyneet vuosina 2013, 2015 ja 2017. Pari on kertonut sosiaalisessa mediassa aiemminkin pikkulapsiarjestaan ja ruuhkavuosistaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?